Salut Pública

L’Àrea de Sanitat i Salut Pública del Consell Comarcal del Vallès Oriental té per objectiu donar suport als municipis de la comarca en temes relacionats amb sanitat, amb promoció i protecció de la salut i amb reducció de danys i riscos en salut pública.

Des d’aquesta Àrea donem informació i coordinem accions que són d’interès pels municipis de la comarca. També gestionem projectes d’interès per a la comarca que poden ser o propis, o en col·laboració amb altres administracions d’abast territorial més ampli.

Notícies

  • 30 d'octubre de 2017 El Consell Comarcal impulsa un curs organitzat per la Diputació de Barcelona per a manipuladors d'aliments en llengua xinesa

    La formació, de caràcter gratuït, tindrà lloc el proper dissabte 25 de novembre a la sala d’actes de la Policia Local de Granollers (carrer Princesa nº55) en horari de 9h a 13h i tots els assistents rebran certificat d’assistència i aprofitament.

    La sessió, amb un caràcter pràctic, té com a objectiu proporcionar a professionals i treballadors d’origen xinès del  sector de la restauració col·lectiva comercial i d’establiments minoristes d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball.

Darrera actualització: 06.06.2017 | 04:17