|
 
Salut Pública

El Consell Comarcal es suma a la iniciativa la Setmana Sense Fum que enguany tindrà lloc del 24 al 31 de maig

Divendres, 29 d'abril de 2016 a les 13:08

L’objectiu de la Setmana sense fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l’hàbit tabàquic i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

El Consell Comarcal es suma, per primera vegada, a aquesta iniciativa que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya amb campanyes orientades al fumador per promoure l’abandonament del consum de tabac, i que aquest any 2016 introdueix noves perspectives d’entorns sense fum i hàbits saludables als missatges adreçats a la ciutadania.

Des del Consell Comarcal volem donar la màxima difusió de la XVII Setmana Sense Fum i de totes les activitats relacionades amb la campanya. Una de les actuacions que es duen a terme és una enquesta adreçada a la població major de 18 anys que vol obtenir el màxim de respostes per tal de conèixer el consum i l’opinió sobre temes d’actualitat relacionats amb el tabaquisme. Amb els resultats de l’enquesta, que es podrà contestar fins els 10 de maig ( enllaç de l’enquesta ), s’elaborarà un informe que es farà públic durant la Setmana Sense Fum.

Last update 29.04.2016 | 13:15