|
 

Notí­cies

Jornades Gastronòmiques de tomàquet del Vallès 22.06.2017 · Promoció Econòmica S'obre el període d'inscripció a les 6es Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès

S’obre el període d’inscripció a les 6es Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès que es faran del 15 de juliol al 17 de setembre de 2017

El Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Diputació de Barcelona Xarxa Productes de la Terra i amb la col·laboració de l’Associació Gastronòmica CuinaVO, el Convívium Slow Food del Vallès Oriental, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i l’Associació Llavors Orientals, organitza les   “VI Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès”.

22.06.2017 · Promoció Econòmica · L'Observatori La renda de les famílies del Vallès Oriental es situa en 16.200 euros l'any 2014, 300 euros més respecte a l'any anterior. Mapa RFBD per comarques 2014

Durant el 2014 la Renda Familiar Bruta Disponible (RFDB) per habitant a la comarca s’incrementa en 300 euros, passant dels 15.900 de l’any anterior als 16.200. L’increment de la capacitat d’estalvi i despesa de les famílies vallesanes registrada entre 2013 i 2014 s’ha repetit a la majoria de les comarques de Catalunya.

15.06.2017 · Política Territorial i Estudis Horari de l'Oficina Comarcal d'Habitatge 15.06.2017 · Consum Avís als usuaris de telefonia mòbil i Internet que viatgen a l'estranger (roaming o serveis de telefonia en itinerància)

Des d'avui, les trucades, els SMS i el consum de dades que feu des de qualsevol país de la Unió Europea (28 països) queden inclosos en la vostra tarifa nacional. Això vol dir que els consums es carregaran o es deduiran de la vostra tarifa habitual, com si fóssiu a casa.
Per tant, ja no hi ha diferències entre usar el telèfon mòbil en els viatges per la UE o en el país de residència habitual.

14.06.2017 · Promoció Econòmica · Turisme 32 empreses del Vallès Oriental s'han adherit al projecte del compromís per a la sostenibilitat en destinacions biosphere 2017

Coincidint amb l’any internacional de la sostenibilitat, aquest projecte de suport al sector turístic i del què el Consell Comarcal n’és l’ens gestor, ha arrencat amb 32 empreses i entitats del Vallès Oriental disposades a treballar en la millora d’aspectes com el creixement econòmic i sostenible, la inclusió social i l’ocupació, l’ús eficient dels recursos i la protecció ambiental, els valors culturals, la diversitat i el patrimoni, la seguretat del client i la satisfacció i fidelització. Durant aquest mes les empreses i entitats han rebut les sessions de formació que preveu el projecte.

Més notícies

Agenda