|
 

Notí­cies

Plenari tècnic 12_12_17 15.12.2017 · Joventut i Esports Plenari tècnic de professionals de Joventut del Vallès Oriental

El dimarts 12 de desembre es va celebrar a la Masoveria – Espai Jove de Llinars del Vallès, el segon plenari tècnic de professionals de Joventut del Vallès Oriental de l’any 2017.

04.12.2017 · Promoció Econòmica · L'Observatori L'atur disminueix a la comarca tot i el context d'increment que viu l'àmbit català Evolució de l'atur registrat al mes de novembred del 2017

Durant el passat mes de novembre, el Vallès Oriental va registrar un total de 23.129 persones apuntades a les Oficines de Treball, 43 menys respecte al mes anterior. La reducció intermensual és d’un 0,19%. La taxa d’atur registral (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en un 12,08%.

30.11.2017 · Ensenyament · Promoció Econòmica · L'Observatori Es presenta l'estudi "Estat de la Formació Professional al Vallès Oriental".

Aquest passat dimecres 29 de novembre es va presentar l’estudi sobre Estat de la Formació Professional al Vallès Oriental del curs 2015/2016. Concretament, aquest informe exposa la realitat comarcal sobre els estudis de formació professional inicial, com també la inserció laboral que se’n deriva, a més de conèixer l’oferta i la demanda d’aquests ensenyaments professionals i la definició del perfil de l’alumnat i la mobilitat per raó d’estudis.

27.11.2017 · Ensenyament · Promoció Econòmica L'Institut Lauro de Les Franqueses acull el segon Plenari de Taula El Vallès Oriental Avança i la presentació de l'Estudi sobre la Fp al Vallès Oriental

Dimecres 29 de novembre a les 16,30 s’ha convocat l’Institut Lauro de Les Franqueses del Vallès (carrer Asturies núm. 3) Plenari de la Taula El Vallès Oriental Avança i, en acabar, a les 18 hores es farà la presentació de l’Estudi sobre l’estat de la Formació Professional al Vallès Oriental elaborat per l’Observatori Centre d’Estudis Vallès Oriental.

24.11.2017 Una vuitantena de persones han participat a les primeres jornades de debats sobre habitatge organitzades pel Consell Comarcal

La segona i darrera jornada d'aquest cicle s'ha centrat en proporcionar eines i estratègies als participants

Més notícies

Agenda