|
 

Notí­cies

VIII Fira del Tomàquet 21.07.2017 · Promoció Econòmica VIII Fira del Tomàquet de varietats locals del Vallès Oriental

Aquest any la VIII Fira del Tomàquet es realitza aquest cap de setmana, el dissabte i diumenge el 22 i 23 de juliol de 9 a 14:30 hores al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana.
Aquest any la principal novetat és que els visitants podran adquirir una cistelleta amb tres o quatre varietats i fer un tast a casa amb els amics o familiars.

13.07.2017 · Promoció Econòmica · L'Observatori La comarca registra un increment de la contractació del 8,8% respecte al segon trimestre de 2016 Avanç contractació 2T 2017

Durant el segon trimestre de 2017 al Vallès Oriental es van formalitzar 39.854 contractes, 3.230 més que durant el 2n trimestre de 2016 (+8,8%). La contractació temporal representa el 88,6% del total de les contractacions durant aquest trimestre, 35.321 contractes en total. Respecte al trimestre anterior, la contractació formalitzada ha crescut en un 10,3% amb un total de 3.782 contractes més.

12.07.2017 · Promoció Econòmica 150 Persones participen en el programa "Promoure l'Ocupació a la Indústria Local al Vallès Oriental"

El projecte Promoure l’Ocupació a la Indústria Local al Vallès Oriental (OIL) és una iniciativa comarcal subvencionada per la Diputació de Barcelona, coordinada i cofinançada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i pels ajuntaments de Granollers, Sant Celoni, les Franqueses del Vallès, Parets del Vallès, la Garriga, Montornès del Vallès, Montmeló, Cardedeu, Canovelles, la Roca del Vallès , Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Sant Fost de Campsentelles, Vilanova del Vallès, Martorelles, Caldes de Montbui, la Llagosta, Vallromanes i la Mancomunitat de la Vall del Tenes.
També hi són presents agents econòmics com l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès i la Cambra de Comerç.

Formar treballadors qualificats; po¬tenciar el sector industrial del metall com a motor de creixement de l’ac¬tivitat econòmica, i fomentar la col·laboració públicoprivada són els tres objectius principals del programa.

04.07.2017 · Promoció Econòmica · L'Observatori L'atur al Vallès Oriental es va reduir en 943 persones durant el mes de juny

Durant el passat mes de juny, el Vallès Oriental va registrar un total de 22.566 persones apuntades a les Oficines de Treball, 943 persones menys respecte al mes anterior. Aquest és el setè més consecutiu de reducció del nombre de persones en situació d’atur a la comarca. El decreixement intermensual és d’un 4,01%. La taxa d’atur registral provisional (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en un 12,04%.

30.06.2017 Dimecres 5 de juliol Consell d'Alcaldes a Santa Maria de Palautordera

La Vicepresidenta Quarta de la Diputació de Barcelona presentarà al Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental les línies d’actuació de la Diputació de Barcelona

Més notícies

Agenda