|
 

Notí­cies

El president del Consell Comarcal lliura el guardó a Dara Pharma 28.04.2017 · LISMIVO Dara Pharma empresa socialment més responsable.

L’empresa Maquinaria Industrial Dara SL ha estat la guanyadora de la Primera edició dels Premis LismiVO. Les empreses reconegudes amb el distintiu lismiVO 2016, a l’acte del dimecres 26 d’abril a Cardedeu, han estat: Dara Pharma; Hidrocolor; Decathlon España (centre de Mollet del Vallès); Montajes y Servicios Industriales Guicart; i Arkema Química.

26.04.2017 · Promoció Econòmica · Turisme L'oferta turística del Vallès Oriental va ser present a la B-Travel 2017 TurismeVallès a la B-Travel

El conseller de Turisme, Isidre Pineda, juntament amb el regidor de Comerç, Consum, Turisme i Empresa de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, Iban Martínez, van ser presents a la inauguració oficial de la B-Travel, que es va dur a terme el divendres a la tarda i va ser presidida pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget i va comptar amb la presència del diputat delegat de Turisme, Miquel Forns; el diputat adjunt de Turisme, Pere Regull; la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rosa Serra; i el gerent de Serveis de Turisme, Francesc Vila, entre d’altres personalitats.

25.04.2017 Dimecres 26 d'abril a Cardedeu, acte de lliurament de la Primera Edició dels Premis LismiVo

La sala de columnes de l’Ajuntament de Cardedeu acollirà dimecres 26 a partir de les 19 hores l’acte de lliurament dels reconeixents corresponents a la primera edició del PREMI LISMIVO a l’empresa socialment més responsable.

24.04.2017 Els Vallesos es reuneixen avui al Vallès Occidental amb el conseller Rull per iniciar l'elaboració del Pla de Mobilitat per les dues comarques

• Josep Rull: “Aquest Pla és un pacte amb el territori i ha de dibuixar les infraestructures i els serveis que necessiten el Vallès Occidental i Oriental” • Ignasi Giménez: “Gràcies a aquest pla de mobilitat hem de poder arribar a grans consensos, a grans acords i a grans pactes que ens permetin redreçar la situació històrica de dèficit d’infraestructures que creiem que és injusta pel nostre territori”.

20.04.2017 · Joventut i Esports Plenari tècnic de Joventut

Aquest dimecres 19 d’abril s’ha celebrat, a Santa Eulàlia de Ronçana, el primer plenari tècnic de l’any 2017, en el qual han participat una vintena de professionals de la comarca de l’àmbit de Joventut

Més notícies

Agenda