Notí­cies

23.03.2017 El Consell Comarcal participa de les Jornades de Cooperació Tècnica organtizades pel Fons Català de Cooperació Jornada cooperació

Durant els dies 22, 23 i 24 de març es celebren a Sant Cugat del Vallès unes Jornades de Cooperació Tècnica organitzades pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Aquestes jornades volen servir per treballar, reflexionar i proposar línies d’actuació al voltant de la cooperació i el treball entre les institucions públiques locals, promovent uns models de relació horitzontals i més igualitaris entre els municipis de països del Nord i del Sud.

22.03.2017 Jornada sobre bonificacions a la contractació 2017

El proper dimecres 29 de març, el Consell Comarcal del Vallès Oriental organitza una jornada tècnica adreçada a assessories i gestories d’empreses de la comarca sobre bonificacions a la contractació, facilitats i beneficis a la contractació de persones amb discapacitat, entre d’altres.

21.03.2017 Xerrada Informativa sobre com actuar per reclamar l'import de les clàusules terra.

Dimecres 28 de març a les 18:30 hores, el Consell Comarcal acull una xerrada informativa sobre el procediment per recuperar l’import cobrat per les entitats bancàries quan van aplicar les clàusules terra de les hipoteques.

13.03.2017 El Consell Comarcal s'uneix a la iniciativa europea de licitació electrònica

El Consell Comarcal del Vallès Oriental s’ha unit a la iniciativa europea que facilita a les empreses la possibilitat de licitar de forma electrònica. D’aquesta manera, us comuniquem que aquesta institució pública gestiona els seus contractes menors de forma electrònica a través de la plataforma electrònica de VORTAL on podreu enviar tota la documentació de forma segura i totalment electrònica, duent a terme les transaccions més ràpides, transparents, simples i eficaces.

09.03.2017 Convocatòria per a l'atorgament de subvencions a les empreses per a la contractació laboral de persones participants en el projecte "Promoure l'Ocupació a la Indústria Local al Vallès Oriental"

L’objecte és afavorir la contractació dels participants del projecte en el sector de la indústria metal·lúrgica, amb els seus subsectors-incloent automoció-, i les indústries auxiliars i de transport i emmagatzematge vinculades.

Més notícies

Agenda