OTG GRANOLLERS-PERIFÈRIA

Objectiu de l'entitat: L'oficina de Treball de la Generalitat, és el punt de referència del SOC en el seu territori. Dóna servei a persones, entitas i empreses en els àmbits que afecten al treball i al desenvolupament local i té per objectiu promoure l'ocupació, en condicions d'igualtat, i difondre i executar l'activitat del SOC al seu àmbit d'actuació.

Activitats: Inscripció de demandants d'ocupació. Informació i sol·licituds de prestacions. Intermediació laboral. Cerca d'ofertes de feina. Orientació laboral. Disseny d'itineraris individualitzats d'inserció laboral.Tutories individuals i grupals. Cerca de recursos de formació. Gestió i seguiment de politiques actives d'ocupació. Assessorament emprenedors. Capitalització de l'atur.

Àmbit d'actuació: Aiguafreda, Tagamanent, Figaró-Montmany, Castellterçol, Castellcir, Granera, Sant Quirze de Safaja, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui, Lliça d'Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Montmeló, Montornès del Vallès, Vallromanes, Cardedeu, Llinars del Vallès, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor, Cànoves i Samalús, Vallgorguina, Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Montseny, Vilalba-Saserra, Gualba, Campins, Fogars de Monclús.

AVDA. MARIE CURIE, 25-27 - 08401 Granollers - Barcelona
Telèfon: 938611673
Fax: 938790979
Adreça electrònica: otg_granollersperiferia.soc@gencat.cat
Lloc web: www.gencat.cat/soc
Darrera actualització: 03.04.2013 | 12:20