Mocions

Legislatura 2019/2023

🔷 20 de juliol de 2022:  Moció que reclama una solució definitiva per a l'Escola d'educació especial Can Vila . Consensuada a la Junta de Portaveus Les dues mocions que prèviament havien presentat PSC-CP i ERC-AM van ser retirades de l’ordre del dia per donar suport a la que es va presentar de forma unitària. Aprovada. Unanimitat

🔷 20 de juliol de 2022: Moció  per impulsar la creació de l’Autoritat del Transport Metropolità del Vallès (ATM Vallès-BM). Presentada per CUP Vallès Oriental-AM. Rebutjada. A favor: ERC-AM,CUP VO-AM, En contra: PSC-CP, Abstenció: Junts, En Comú Guanyem, Ciutadans-Partido de la Ciudadanía.

🔷 17 de novembre de 2021: Moció per al traspàs real de rodalies a la Generalitat . Presentada per ERC-AM. Aprovada. A favor: ERC-AM, Junts i En Comú Guanyem. Abstenció: PSC-CP. En contra: Ciutadans-Partido de la Ciudadanía.

🔷 17 de novembre de 2021:  Manifest amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Presentada per la conselleria de Polítiques Socials i Igualtat del Consell Comarcal a proposta de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. Aprovada. Unanimitat.

🔷 21 de juliol de 2021:  Moció de suport a la gent gran, contra la deshumanització dels serveis bancaris davant la bretxa digital i les comissions abusives. Presentada pel Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental. Aprovada. Unanimitat.

🔷 24 de març de 2021: Moció de suport a l’Amnistia . Presentada per ERC-AM. Aprovada. A favor: ERC-AM, Junts i CUP Vallès Oriental-AM. En contra: PSC-CP, En Comú Guanyem i Ciutadans-Partido de la Ciudadanía.

🔷 24 de març de 2021: Moció per declarar el Vallès Oriental comarca feminista . Presentada per ERC-AM. Aprovada. Per unanimitat.

🔷 24 de març de 2021: Moció contra el tancament de la planta de Bosch a Lliçà d’Amunt . Presentada pel Comitè d'empresa de Bosch. Aprovada. Per unanimitat. 

🔷 18 de novembre de 2020: Moció de suport al poble sahrauí davant l'escalada militar al Sàhara Occidental . Presentada per l'Àrea de Cooperació del Consell Comarcal del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Coordinadora Catalana d'ajuntaments solidaris amb el poble sahrauí. Aprovada. A favor: ERC-AM, PSC-CP, Junts, En Comú Guanyem, CUP Vallès Oriental-AM. Abstenció: Ciutadans-Partico de la Ciudadanía. 

🔷 30 de setembre de 2020. Moció de  rebuig a la decisió del tribunal suprem d’inhabilitació del president de la Generalitat de Catalunya. Presentada per ERC i Junts. Aprovada. A favor: ERC-AM, Junts. En contra: PSC-CP i Ciutadans. Abstenció: ECG. 

🔷 29 gener de 2020. Moció per exigir l'aclariment de responsabilitats i per aplicar un pla de xoc arran la greu afectació sobre el riu Besòs ocasionada per l'incendi de l'empresa DERPIN el proppassat 11 de desembre de 2019 . Presentada per CUP Vallès Oriental-AM. Rebutjada. A favor: ERC-AM i CUPVO-AM. En contra: PSC-CP, Junts i ECG. . Abstenció: Ciutadans-partido de la ciudadanía. 

🔷17 octubre de 2019. Moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació . Presentada per de l'ACM i AMI. Aprovada. Vots a favor d'ERC-AM, Junts, CuP-AM. En contra de PSC i ECG. 

🔷 25 de setembre de 2019.  Moció per a què es torni a penjar el llaç groc i la pancarta de llibertat preses i presos polítics i exiliats a la façana del Consell Comarcal del Vallès Oriental . Presentada per ERC-AM, Junts i CUP-AM. Aprovada. Vots a favor d'ERC-AM, JxC i CUP-AM. En contra PSC i Ciutadans. Abstenció ECG. 

🔷 25 de setembre de 2019. Moció per a la convocatòria oberta de la plaça de gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental . Presentada per que presenta ERC-AM. Rebutjada. En contra: PSC-CP, Junts i ECG. A favor d'ERC-AM. Abstenció de Ciutadans i CUP-AM. TEXT 

Darrera actualització: 22.07.2022 | 13:41
Darrera actualització: 22.07.2022 | 13:41