Presentació Estadística judicial de violència masclista. Dades any 2021

Divendres, 25 de novembre de 2022 de 09:30 a 12:00

INSCRIPCIONS

 

 

 

Presentació de la nota informativa d’estadística judicial de violència masclista al Vallès Oriental elaborada conjuntament per l’Observatori – Centre d’estudis del Vallès Oriental del Consell Comarcal i l’Observatori de la igualtat de gènere de l’Ajuntament de Granollers.

Destinatàries: Càrrecs electes i personal tècnic i directiu vinculat a les polítiques d’Igualtat de gènere i de l’àmbit de serveis social de la comarca del Vallès Oriental; professionals dels serveis locals i comarcals vinculats als protocol de violències masclistes i persones vinculades a entitats socials.

Programa

9,30h. Inici

9,40h. Benvinguda a càrrec de:
- Maria del Mar Sánchez, regidora d’Igualtat de Gènere i LGTBI de l’Ajuntament de Granollers
- Roser Colomé, consellera comarcal de Polítiques Socials i Igualtat del Consell Comarcal.

10h. Presentació de l’Estadística judicial sobre violència masclista al Vallès Oriental 2021 a càrrec de Núria Maynou, tècnica de l’Observatori-Centre d'Estudis del Consell Comarcal.

10,30h. Diàleg al voltant dels límits i oportunitats en la protecció de les dones en situació de violència masclista, a càrrec de Lucia Ortiz, advocada del grup Antígona, especialitzada en violències masclistes, i Anna Entraigas, periodista.

11,30h. Debat i torn obert de preguntes

11,50h. Cloenda a càrrec de:
- Alba Barnusell, alcaldessa de Granollers

Adreça:

Sala Tarafa (c. de Corró, 47. Granollers)

Darrera actualització: 21.11.2022 | 11:27