Cinquè Speed Dating del programa “Talents en Potència”

Divendres, 26 de novembre de 2021
  • S’han posat en contacte 12 participants i 4 empreses.

El Consell Comarcal ha celebrat la cinquena edició de l’Speed Dating, que ha permès posar en contacte 4 empreses de la comarca amb necessitats de contractació i 12 participants del programa “Talents en Potència” en situació de recerca de feina. L’acte s’ha dut a terme aquest  dimarts a les instal·lacions de Can Ribas, a les Franqueses del Vallès.

Aquesta ha estat la tercera i darrera convocatòria d’aquest any. L’activitat desperta un gran interès tant per les persones participants com per les empreses. Es tracta d’un sistema molt atractiu per a les empreses, ja que els permet conèixer diferents perfils de treballadors i treballadores en una sola jornada, i poden captar els talents que els interessin per a futures entrevistes amb més profunditat. Per a les persones que fan recerca de feina és una gran oportunitat per donar-se a conèixer i poder presentar les seves candidatures d’una forma més qualitativa.

En aquesta ocasió, les empreses participants han estat TEMPS, ADECCO, CREA EMPLEO i BRICO DEPOT . Els perfils entrevistats han estat diversos, però totes les empreses han valorat molt positivament la jornada. Les empreses han confirmat contactar de nou amb algunes de les persones entrevistades per fer una segona entrevista i valorar una possible contractació. D’altra banda, les persones que cerquen feina han manifestat que aquesta experiència els ha permès adquirir competències que els servirà en el seu procés de recerca de feina, i la totalitat de les persones participants considera que tornarien a repetir l’experiència.

El programa “Talents en Potència” que està impulsat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i cofinançat pels ajuntaments de la comarca on es desenvolupa, ofereix itineraris personals d’inserció a  60 persones (amb discapacitat i/o beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania). Aquest programa és vigent des de l’any 2018.

Els ajuntaments que hi participen són Santa Maria de Palautordera, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Figaró-Montmany, Aiguafreda, Cànoves i Samalús, Cardedeu, les Franqueses del Vallès, Lliçà d’amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana, Montornès del Vallès, La Roca del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Sant Feliu de Codines.

 

Darrera actualització: 26.11.2021 | 15:14