Santa Mª de Martorelles i Vilalba Sasserra protagonitzen els primers vídeos de la campanya “Apropa’t i viu”

Divendres, 3 de setembre de 2021 a les 14:00
  • S’està elaborant un vídeo de promoció per a cada un dels 39 municipis de la comarca.

Si al juliol es presentava la campanya de turisme “Apropa’t i Viu”, amb l’estrena del vídeo genèric i la cançó composta pel compositor Dani Vega (http://danivega.net/), membre de la banda Mishima, ara toca conèixer cada un dels 39 municipis del Vallès Oriental.

Santa Maria de Martorelles i Vilalba Sasserra han estat les primeres poblacions que ensenyen els seus atractius en aquesta campanya de promoció turística que té com a eix central el turisme de proximitat i que vol donar a conèixer la singularitat i diversitat dels municipis de la comarca a través d’una cançó, 40 vídeos, 2 tanques publicitàries, accions a xarxes socials i publicitat en mitjans online i offline.

Tots dos vídeos ja estan penjats a les xarxes socials i s’aniran promocionant al llarg de les properes setmanes. Aquesta acció es repetirà amb els 39 vídeos dels municipis que s’aniran publicant al llarg del trimestre i que mostren alguns dels recursos dels municipis del territori. L’objectiu és fer un petit tast del que els visitants i turistes es trobaran quan visitin les poblacions del Vallès Oriental.

El vídeo genèric, amb una cançó de to vitalista i alegre que convida a gaudir de les coses que tenim a prop i visitar el Vallès Oriental, ja ha rebut més de 1.100 visualitzacions al Canal de Youtube de TurismeVallès, més de 1.000 a Instagram i més de 1.300 a Facebook. La cançó està disponible a les principals plataformes de música digital: Spotify, Amazon Music (Unlimited), etc.

A més, ahir es va engegar la publicitat dels vídeos dels municipis a les xarxes socials i en un dia, el primer vídeo publicitat ja ha arribat a aproximadament 6.000 persones.

 

 

Darrera actualització: 08.09.2021 | 15:05