Obert el termini per a la presentació de sol·licituds per als ajuts de menjador escolar 22/23

Dimarts, 17 de maig de 2022
  • El termini finalitza el 15 de juny.

Des d’avui, 17 de maig, i fins el 15 de juny, resta obert el termini per presentar les sol·licituds d’ajuts individuals de menjador escolar de la Generalitat de Catalunya que gestiona el Consell Comarcal per al curs 2022/2023.

En són persones beneficiàries l’alumnat que cursa ensenyament obligatori  i de segon cicle d’educació infantil escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics i escolars que cursen segon i tercer de primer cicle d’educació infantil en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat de Catalunya on s’hagi implantat.

L’import de l’ajut s’aplica sobre el preu del cost del servei i no podrà superar el preu màxim establert pel Departament d’Educació de 6,33€/dia.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’ajuntament de residència. En el cas d’alumnat escolaritzat en una altra comarca, s’ha de presentar la sol·licitud al Consell Comarcal o municipi/centre que en faci la gestió amb el seu model de sol·licitud degudament emplenat i signat.

En cas de dubte es pot contactar amb l’ajuntament de referència o amb el Consell Comarcal: ajutsdemenjador@vallesoriental.cat

Tota la informació està al web del Consell Comarcal: Convocatòria ajuts menjador 22/23

Darrera actualització: 17.05.2022 | 13:18