Fira de l'Oli
Del 17 al 21 de març
dijous 17 de març
18.30 h
Biblioteca municipal.
"De l’hort a la biblioteca
Taller sensorial i gastronòmic de l’oli d'oliva Vera" serà una activitat oberta al públic per conèixer les varietats d’oli que hi ha al mercat i descobrir, especialment, l’oli Vera i les seves propietats. Aquest acte, a càrrec de Can Viver, inclou un tast sensorial i gastronòmic per descobrir com l’oli potencia el gust dels aliments i amb quins productes marida millor.
Places limitades.
Inscripcions a la biblioteca.
divendres 18 de març
Teatre Auditori Polivalent
De 18.00 a 20.00 h
Jornada tècnica: “L’olivera Vera del Vallès: un projecte de futur”
dissabte 19 de març
FIRA
Plaça del Trull de Bigues i Riells
De 10.00 a 14.00 h
Exposició i venda d’oli vera del Vallès de la comarca, així com venda d’olis elaborats amb diferents varietats, i venda de pa elaborat artesanalment, amb farines antigues de blats i altres ingredients. A més, hi haurà esmorzar de forquilla a càrrec de Cas-solà.
De les 11.00 a les 14.00 hores: taller sobre l'elaboració de sabó a càrrec del Consorci de Residus del Vallès.
De les 10.30 a les 14.00 hores: sessions de 30 minuts de l'espectacle de màgia “La cúpula alquímica” a càrrec d’Elemàgic.
11.30 hores: el Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental farà un show cooking on s'explicarà l’elaboració de dues receptes fetes amb productes de proximitat i oli Vera del Vallès com a ingredient principal.
El consistori de Bigues i Riells també aprofitarà la 10a Fira de l'Oli Vera i el 8è Mercat del pa artesà per retre homenatge al cuiner Pep Salsetes, impulsor de la fira.
dilluns 21 de març
Hotel Molí de la Torre
18.00 h
Trobada gastronòmica sobre l’oli Vera i el pa artesà dirigida als professionals del sector
Més informació:
productestera@vallesoriental.cat