Fira de l'Oli

Del 17 al 21 de març

 dijous 17 de març

18.30 h

Biblioteca municipal.

"De l’hort a la biblioteca

Taller sensorial i gastronòmic de l’oli d'oliva Vera" serà una activitat oberta al públic per conèixer les varietats d’oli que hi ha al mercat i descobrir, especialment, l’oli Vera i les seves propietats. Aquest acte, a càrrec de Can Viver, inclou un tast sensorial i gastronòmic per descobrir com l’oli potencia el gust dels aliments i amb quins productes marida millor.

Places limitades.

Inscripcions a la biblioteca.

 divendres 18 de març

Teatre Auditori Polivalent

De 18.00 a 20.00 h

Jornada tècnica: “L’olivera Vera del Vallès: un projecte de futur”

INSCRIPCIONS

 dissabte 19 de març

FIRA 

Plaça del Trull de Bigues i Riells

De 10.00 a 14.00 h

Exposició i venda d’oli vera del Vallès de la comarca, així com venda d’olis elaborats amb diferents varietats, i venda de pa elaborat artesanalment, amb farines antigues de blats i altres ingredients. A més, hi haurà esmorzar de forquilla a càrrec de Cas-solà.

De les 11.00 a les 14.00 hores: taller sobre l'elaboració de sabó a càrrec del Consorci de Residus del Vallès.

De les 10.30 a les 14.00 hores: sessions de 30 minuts de l'espectacle de màgia “La cúpula alquímica” a càrrec d’Elemàgic.

11.30 hores: el Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental farà un show cooking  on s'explicarà l’elaboració de dues receptes fetes amb productes de proximitat i oli Vera del Vallès com a ingredient principal. 

El consistori de Bigues i Riells també aprofitarà la 10a Fira de l'Oli Vera i el 8è Mercat del pa artesà  per retre homenatge al cuiner Pep Salsetes, impulsor de la fira.

 dilluns  21 de març

Hotel Molí de la Torre

18.00 h

Trobada gastronòmica sobre l’oli Vera i el pa artesà dirigida als professionals del sector

INSCRIPCIONS

Més informació:

 938600702

 productestera@vallesoriental.cat