Debats sobre habitatge

Els dies 9 i 23 de novembre de 2017 el Consell Comarcal del Vallès Oriental va organitzar dues jornades gratuïtes de debats sobre habitatge amb l'objectiu de proporcionar un marc per a la reflexió conjunta sobre aquesta matèria de la mà d'experts de diversos àmbits. Així, es va analitzar la situació actual i va voler promoure les polítiques actives donant als responsables del territori totes les eines possibles.


Aquesta iniciativa va donar continuïtat a la feina que el Consell Comarcal porta fent en matèria d'habitatge des de fa més de 10 anys i volia donar alhora resposta a la a necessitat creixent de desenvolupar programes socials d'habitatge, de treballar en els àmbits del marc normatiu d’habitatge i la pobresa energètica de proporcionar eines que ajudin en la presa de decisions als responsables polítics i agents implicats.


D'aquesta manera, la primera sessió de debats es va celebrar el 9 de novembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Montmeló i, sota el títol «Realitat i reptes», es va presentar una visió acadèmica de l'àmbit de l'habitatge de la mà d'experts com catedràtics universitaris, professionals de l’àmbit jurídic i representants del tercer sector. La segona sessió es va celebrar el 23 de novembre a Can Font a Les Franqueses del Vallès i, sota el títol «Eines i estratègies», tenia com a objectiu oferir als assistents una visió més pràctica. Així, representants de la Diputació de Barcelona, de les entitats financeres o de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya van parlar de les seves experiències.

Els debats estaven adreçats principalment a tècnics i responsables municipals.

Llista de reproducció de les ponències de les jornades de debats sobre habitatge (Youtube del Consell Comarcal del Vallès Oriental)

Notícia i entrevista de Vallès Oriental Televisió sobre la segona jornada de debats sobre habitatge

 

Notícia de la segona jornada de debats sobre habitatge (23 de novembre)

Notícia de la primera jornada de debats sobre habitatge (9 de novembre)

Notícia de Vallès Visió sobre la primera jornada de debats (9 de novembre)

Notícia de la roda de premsa de presentació dels debats sobre habitatge

Formulari d'inscripció als debats

Notícia de Vallès Oriental Televisió sobre l'Oficina Comarcal d'Habitatge i els debats sobre habitatge

Notícia de Vallès Visió sobre l'Oficina Comarcal d'Habitatge i els debats sobre habitatge

Darrera actualització: 16.04.2020 | 12:32

Documents

Enllaços

Darrera actualització: 16.04.2020 | 12:32