Xarxa de Mediació per al Lloguer Assequible

La Xarxa és el programa de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per tal d’augmentar l'oferta de lloguer a preus moderats, i mobilitzar el parc de pisos desocupats, i amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’habitatge a les persones i unitats de convivència amb ingressos baixos o moderats.

Es nodreix d'habitatges nous o de segona mà, que es troben buits i es posen al mercat mitjançant la gestió de les Borses d'habitatge, com la del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La Xarxa facilita l'equilibri entre les diverses formes de tinença d'habitatge i el manteniment sostenible del parc d'habitatges, així com la millora en les polítiques d'integració i de composició sociocultural dels municipis.

Vull més informació.

 

AJUTS FOMENT DEL LLOGUER (DIRIGIT A PROPIETARIS/ÀRIES D'HABITATGES BUITS)

El dia 16 de setembre de 2020 es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona la convocatòria i les bases reguladores especifiques per a l’atorgament de les subvencions adreçades al foment del lloguer i l’habitatge assequible.

Aquestes, impulsades i aprovades pel Ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental,  regulen la concessió de subvencions per a les persones físiques o jurídiques privades propietàries d’habitatges desocupats ubicats a municipis de la comarca del Vallès Oriental, per tal de destinar-los al lloguer, per mitjà del programa de la Borsa de lloguer social de l’Oficina comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental.

Al marge dret d'aquesta plana web, trobareu la documentació relacionada amb aquest tràmit. 

Darrera actualització: 17.09.2020 | 09:30
Darrera actualització: 17.09.2020 | 09:30