La quarta edició dels premis LismiVO reconeixerà les empreses de la comarca socialment responsables el 2019

Dijous, 3 de desembre de 2020
  • L’acte de lliurament se celebrarà l’11 de desembre a les 12 h al Teatre Can Palots de Canovelles.

El proper 11 de desembre, a les 12 h, el teatre Can Palots de Canovelles acollirà l’acte de lliurament de la quarta edició dels PREMIS LISMIVO a l’empresa socialment responsable de la comarca.

El premi i el distintiu tenen com a objectiu fer un reconeixement i valoració pública de la tasca social en la integració laboral de les persones amb diversitat funcional.

El premi, que convoca el Consell Comarcal i la Xarxa Lismivo, distingeix les empreses amb centre de treball a la comarca que garanteixin el dret a la igualtat d’oportunitats i de tracte de les persones amb diversitat funcional a través de l’accés a l’ocupació. Aquest any, s’han inclòs, a més, altres criteris de responsabilitat social corporativa, tals com tenir contractada l’electricitat amb proveïdors que garanteixin un baix impacte ambiental en la producció, disposar de vehicles de baixes emissions, disposar d’un sistema de gestió ambiental certificat EMAS o ISO 14001 o tenir alguna font de generació d'energia pròpia.

El premi reconeixerà en un acte públic les empreses que es considera socialment més responsables, mitjançant el lliurament del distintiu LismiVO 2019. I una d’elles, a més, rebrà el guardó LismiVO 2019 que consta d’una “Dona d’aigua” dissenyada exclusivament per aquest motiu i duta a terme pels treballadors del CET Taller Alborada.

Les empreses que s’han presentat a aquesta convocatòria dels Premis LismiVO 2019 són les següents:

  • DARA PHARMACEUTICAL PACKAGING, de Granollers
  • XOCALA, de Cardedeu

Degut a la limitació de l'aforament, es prega que les persoens que vulguin assistir-hi ho comuniquin a rodriguezrc@vallesoriental.cat

Darrera actualització: 13.09.2021 | 12:45