FAQS

Preguntes freqüents (FAQS)

►Com puc registrar la meva empresa i el producte o servei  que vull oferir o demanar?

Per formar part de la plataforma únicament ha de respondre els formularis d’oferta o demanda, en funció del que requereixi la seva empresa, i determinar el seu àmbit o sector d’activitat. En el cas que la seva empresa demandi i ofereixi quelcom al mateix temps, se li demanarà que ompli dos formularis per separat, un per a cada opció.

Un cop contestat el formulari, tan aviat com sigui possible, s’enregistraran les seves dades al visor cartogràfic, dins de l’àmbit o sector seleccionat.

►Tinc dubtes sobre en quin àmbit o sector inscriure la meva empresa, producte o servei.

A continuació es descriuen els sectors pels quals està distribuïda aquesta plataforma i alguns exemples que poden servir de guia:

Serveis d’Oci, Hosteleria i Restauració: Serveis o productes vinculats al sector del turisme i l’oci com allotjaments, restaurants, esports d’aventura i activitats d’interès local. P.ex. casa de turisme rural, hotel, càmping, etc.

Productes de la Terra: Productes agroalimentaris típics i tradicionals de la cultura rural i de proximitat local. P.ex: Avellanes, Fruites i verdures, etc.

Indústria: Productes i/o serveis afins al procés i sector industrial. P.ex. Peces de màquina, matèries primeres, distribució i logística, etc.

Comerç i Serveis a la comunitat: Productes del comerç i serveis de proximitat. P.ex. Botiga de roba, supermercat, servei de fisioteràpia, perruqueria, classe de ioga, etc.

Productes pel COVID-19: Aquest engloba tots aquells productes i/o serveis sanitaris que puguin, directa o indirectament, servir per la lluita contra la propagació de la pandèmia i la protecció i millora de la salut de les persones. P.ex.  Mascaretes, gel hidroalcohòlic, respiradors, etc.

►Què he de fer si vull modificar les dades que ja he enviat?

Si volgués editar les respostes enviades pot comunicar-ho a través d'un correu electrònic a marketplace@vallesoriental.cat ambl'assumpte "marketplace VOr".

►Puc afegir el logotip de la meva empresa al visor cartogràfic?

Si vol que aparegui el logotip, icona o alguna fotografia identificadora de la seva empresa per ser inclosa en el visor cartogràfic pot enviar-lo al correu electrònic marketplace@vallesoriental.cat   amb l'assumpte "marketplace VOr".

►La meva ubicació en el mapa no és la correcta, com puc sol·licitar la seva modificació?

Per modificar la ubicació de l’empresa o autònom en el visor cartogràfic pot enviar un correu electrònic a marketplace@vallesoriental.cat ambl'assumpte"marketplace VOr". En el mateix correu haurà d’indicar l’adreça correcta o les coordenades geogràfiques de l’emplaçament. També pot enviar una captura en un mapa o fotografia aèria de la seva localització.

►Tinc problemes amb les respostes dels formularis que em surten com a invàlides i estic encallat/da perquè és una resposta de caràcter obligatori i no puc avançar amb el formulari.

Per a que les respostes siguin vàlides, en alguns casos s’han de tenir en compte els formats de les mateixes. Per exemple, si es tracta d’un correu electrònic s’ha de tenir en compte afegir un “@”i una extensió al final (.cat, .com, .es, etc.). En el cas d’una pàgina web, és demana la URL o enllaç exacte a la mateixa (afegir al principi de l’enllaç directe el http:// o https://).

També es recomana, en cas d’algun altre error en les respostes, utilitzar el navegador de Google Chrome.

►M’agradaria modificar les qüestions que es plantegen en els formularis d’entrada dels registres.

Els formularis, tant d’oferta com de demanda, són tancats, és a dir, les respostes que es donen s’han d’adequar al que es demana en la mesura del possible. Algunes respostes són rígides i requereixen d’un format específic que es descriu en la mateixa pregunta.  Si de cas es veu interessant modificar la formulació d’alguna de les preguntes dels formularis o afegir-ne alguna imprescindible, poden fer el suggeriment al correu electrònic marketplace@vallesoriental.cat ambl'assumpte "marketplace VOr".

►Sobre el tractament i protecció de les dades que es registren a través dels formularis d’inscripció.

Les dades sol·licitades per al registre a la plataforma són dades bàsiques de contacte: Nom de l’empresa o responsable, adreça fiscal, ubicació, correu electrònic, telèfons, xarxes socials, etc.

El responsable del tractament de les dades és el Consell Comarcal del Vallès Oriental. La seva finalitat és la de difusió dels productes i/o serveis oferts i/o demandats registrats a la plataforma. L’emissió realitzada és d’interès públic en referència al Pla de Reactivació Econòmica del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La presentació de la sol·licitud implica l’autorització al Consell Comarcal del Vallès Oriental a compartir les dades amb Granollers Mercat Can Muntanyola i Ajuntament de Granollers i publicar-les a la pàgina web del Consell Comarcal. Les dades no es transferiran fora de la Unió Europea.

Es podrà accedir a les dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació o la seva portabilitat, enviant la sol·licitud mitjançant escrit presentat en el Registre General del Consell Comarcal del Vallès Oriental, a través de la seu electrònica www.vallesoriental.cat. Més informació a: www.vallesoriental.cat

Per a qualsevol altre dubte, qüestió o suggeriment podeu enviar un correu electrònic a marketplace@vallesoriental.cat

Darrera actualització: 23.09.2020 | 14:08
Darrera actualització: 23.09.2020 | 14:08