Cuidadors/es persones dependents

Programa QualifíSAD

L’envelliment progressiu de la població i la crisi sanitària provocada pel coronavirus, han ocasionat una gran demanda de professionals del sector de la dependència que, en el seu defecte, ha suposat la contractació de moltes persones sense titulació.

🔵 El programa serveix per a l'obtenció de l'habilitació professional de les persones amb experiència en l'atenció a persones dependents.  

🔵 A qui es dirigeix?

A aquelles persones que tenen experiència laboral acreditable en l’atenció a la dependència, però que no disposen de la titulació oficial per a poder ser contractades.

🔵 Quin termini hi ha per demanar l'habilitació?

Fins a 31 de desembre de 2021.

🔵 Què ofereix el programa?

Servei d’orientació i acompanyament per fer el tràmit d’habilitació, ja sigui excepcional o provisional.

🔵 Quin cost té?

Els servei és gratuït

🔵 Qui pot accedir-hi?

Qualsevol persona resident al Vallès Oriental, estigui treballant o no, interessada en habilitar-se o bé en obtenir informació per treballar en el sector d’atenció a les persones amb dependència, tant en institucions residencials com en el servei d’atenció domiciliària (SAD).

🔵 Quines oportunitats representa?

Totes les persones que actualment estan treballant, o bé que disposen d’experiència laboral prèvia abans de 31 de desembre de 2017, poden acollir-se a l'habilitació, que pot ser excepcional o provisional, en funció del temps d’experiència laboral. En cas de ser provisional, les persones habilitades es comprometen a obtenir la titulació oficial abans del 31 de desembre de 2022.

🔵 Podeu consultar la GUIA PER A LA QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL EN SAD  

 

Les persones interessades podeu adreçar-vos al formulari de contacte de sota o també:

☎ 667 853 230

📧 pladereactivaciovo@vallesoriental.cat

Aquest servei estarà operatiu fins a finals del 2021.

 

Aquest projecte està impulsat pel Consell Comarcal i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE.

   

Formulari de contacte

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 01.03.2021 | 13:36
Darrera actualització: 01.03.2021 | 13:36