Obres nova seu

Consulta preliminar de mercat per a la contractació de la redacció del projecte i execució de les obres de la rehabilitació estructural, la construcció d’una nova planta i els treballs preliminars necessaris per a la implantació de la nova seu


El Consell Comarcal ha iniciat un procediment de consultes preliminars del mercat per obtenir informació dels possibles operadors interessats en la licitació de la redacció del projecte i execució d’obres de la futura seu.

Qui pot participar-hi?

Es dirigeix als operadors del sector de la construcció amb capacitat i solvència suficient per poder acceptar l’encàrrec amb tot el seu abast i calendari.

Per a què serveixen les consultes preliminars?

Per preparar i informar als operadors econòmics sobre els plans i requisits de contractació, la normativa en matèria de contractació preveu la possibilitat que en  la fase preparatòria d’un contracte els òrgans de contractació puguin realitzar consultes al mercat.

Quins són els terminis?

La consulta estarà oberta fins el 17 de febrer de 2022.

En què consisteix el projecte?

Abastarà la rehabilitació estructural, la construcció d’una nova planta i els treballs preliminars necessaris per a la implantació de la nova seu del Consell Comarcal, a l’avinguda del Parc núm. 7 de Granollers.

Com es pot participar a la consulta?

Es preveu que les empreses hi puguin participar a través d’un formulari per escrit. 

Visita presencial i sessió informativa:

Es realitzarà una visita presencial i sessió informativa a l’edifici dels antics jutjats el dia 8 de febrer de 2022 a les 10.30 h.

Com es pot assistir a la visita?

És necessari confirmar prèviament l’assistència a través de:

 mat@vallesoriental.cat

En el correu d’inscripció caldrà indicar el nom del participant i les persones que preveuen participar a la visita.

El Consell Comarcal pot restringir a un nombre màxim de persones per participant l’assistència a la visita, així com establir altres torns de visita dins de la mateixa setmana, per tal de garantir les condicions de seguretat davant la Covid19. En tot cas, es garantirà la possibilitat de visita d’un mínim de 2 persones per participant.

Quin és l'objectiu de fer consultes preliminars?

Aquesta és una bona pràctica que resulta recomanable per a la consecució de contractacions públiques més eficaces i eficients, erigint-se com una peça fonamental per a una adequada planificació i preparació dels procediments de contractació que facilita l’accés de les PIME a aquests procediments, en tant que possibiliten que preparin la seva participació en la licitació corresponent.

Així mateix, la pràctica d’aquestes consultes preliminars esdevé un mecanisme d’utilitat en la preparació de determinades contractacions a l’efecte de conèixer el mercat i poder definir-ne l’objecte material d’una forma més acurada, la qual cosa afavoreix l’obertura d’aquesta contractació pública a la competència.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE

INFORME

DECRET INICI CONSULTES

 PUBLICACIÓ AL PERFIL DEL CONTRACTANT

Informació i contacte:

Àrea de Medi Ambient i Territori

 938600710938600700

Darrera actualització: 2.02.2022 | 09:46
Darrera actualització: 2.02.2022 | 09:46