Presentació

L’Observatori – Centre d’Estudis del Vallès Oriental és un instrument de suport a la presa de decisions en l’àmbit del desenvolupament per tal que aquestes adquireixin un caràcter més estratègic. També és un element de suport per als tècnics que treballen en els diversos àmbits locals.

L’existència d’un Centre d’Estudis permet una millor eficàcia i eficiència en totes les actuacions que es desenvolupen al territori per part dels diferents agents integrants del pacte, ja que disposen d’una anàlisi prèvia a l’hora de planificar les seves actuacions que possibilita que aquestes responguin millor a les necessitats reals del territori.

És l’encarregat de l’edició de diferents publicacions en format tradicional i electrònic, amb dades estadístiques i anàlisi socioeconòmica del territori com a eina de suport a l’activitat dels tècnics. També s’han realitzat informes especials de determinades matèries d’interès per a administracions locals i agents socials.

Els serveis que realitza el Centre d’Estudis del Vallès Oriental van dirigits als representants polítics, als equips tècnics dels ajuntaments, als mitjans de comunicació i al públic en general.

 

Dades socioeconòmiques

Darrera actualització: 28.02.2018 | 13:44
Darrera actualització: 28.02.2018 | 13:44