Debat sobre habitatge i urbanisme: passat, present i futur

Dimecres, 10 d'abril de 2019 a les 14:00

A propòsit de la publicació del llibre La Llei del Dret a l’Habitatge a Catalunya. Deu anys de vigència. Balanç i Futur.

El debat s'ha fet aquest migdia a la delegació de Vallès Oriental del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, a Granollers. Aquesta nova jornada sobre habitatge ha permès fer una panoràmica de l'aplicació de la Llei recollida a l'Estatut, començant per un balanç històric i fent-ne una prospecció de futur.

La delegació de Vallès Oriental del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona ha estat la seu del debat que ha aplegat una trentena de persones i ha comptat amb la presència de:

  • Sr. David Ricart i Miró, president del Consell Comarcal
  • Sra. Dolors Castellà Puig, consellera d'habitatge del Consell Comarcal
  • Dr. Julio Ponce Solé, director de l'Institut de Recerca TRANSJUS de la UB, coordinador del llibre
  • Sra. Irene Escorihuela Blasco, directora de l'Observatori DESC, co-coordinador del llibre
  • Sr. Aleix Canals, advocat, llicenciat en Dret, màster en Dret immobiliari, urbanístic i de l’edificació. Coautor del llibre Dret a l'habitatge i funció social de la propietat

​Inicialment estava prevista la intervenció de la Sra. Carme Trilla, economista especialitzada en habitatge i polítiques públiques d’habitatge. Presidenta de l’Observatori de l’Habitatge de Barcelona i de la fundació hàbitat 3, però finalment no ha pogut assistir a l'acte.

El llibre és una publicació coordinada entre l'Observatori DESC, i l'Institut de Recerca TRANSJUS de la UB. El debat ha estat moderat per la Sra. Laura Fusté, arquitecta tècnica i llicenciada en dret, responsable de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 10.04.2019 | 16:19