El primer debat d’habitatge, aquest dijous a Montmeló

Dilluns, 11 de març de 2019 a les 12:00

El Consell Comarcal del Vallès Oriental organitza dues jornades de debats sobre habitatge amb el títol L’habitatge: el debatem per viure’l que tenen per objectiu proporcionar un marc per a la reflexió conjunta sobre aquesta matèria de la mà d'experts de diversos àmbits.

Dijous passat es van presentar les jornades a la Biblioteca Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt, amb la presència d'Ignasi Simón, alcalde de Lliçà d'Amunt; David Ricart, president del Consell Comarcal; i Dolors Castellà, consellera comarcal d'Habitatge.

L’ocupació centrarà el primer debat

El primer debat tindrà aquest dijous, 14 de març, a l’Ajuntament de Montmeló i portarà per títol Els límits de l’habitatge: quan habitar esdevé ocupar. Aquesta primera jornada de debats versarà sobre l’ocupació des de diferents punts de vista: des de conflicte de béns jurídics, fins a l’existència de màfies passant per la controvèrsia administrativa i ètica de l’empadronament.

                  quan   on   dirigit a
 

Quan?

14 març 2019, 9:30 - 14:30

  

On?

Ajuntament de Montmeló

  

Dirigit a:

Professionals i tècnics d’habitatge del Vallès Oriental

La vulnerabilitat, a debat en la segona jornada

El segon debat, titulat Solucions d’emergència, abordarà les urgències i les accions judicials en matèria de desnonaments, en una jornada que tindrà lloc al Centre Cultural de La Roca del Vallès el proper 4 d’abril.

                  quan   on   dirigit a
 

Quan?

4 abril 2019, 9:30 - 14:30

  

On?

Centre Cultural de La Roca

  

Dirigit a:

Professionals i tècnics d’habitatge del Vallès Oriental

Els dos debats comptaran amb la presència de David Ricart, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental i els alcaldes dels respectius municipis.

Darrera actualització: 11.03.2019 | 12:52