Plenari tècnic de professionals de Joventut

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 14:00

Una trentena de professionals de joventut s’han trobat el passat divendres 23 de novembre per celebrar a Cal Jardiner, l’Espai Jove de Parets del Vallès, el darrer plenari tècnic dels professionals de joventut de l’any 2018.

La primera part d’aquesta trobada es va dedicar a treballar i pensar al voltant de l’associacionisme juvenil. Així, amb coordinació amb l’Oficina del Pla Jove de Diputació de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut, s’ha dut a terme una sessió participada que sota el títol, Activem el Pla A d’associacionisme juvenil!, ha servit per fomentar el treball dels municipis en potenciar una joventut organitzada i compromesa, amb major capacitat per incidir en el seu futur, tant a nivell individual com comunitari.

Els objectius d’aquesta campanya es centren en la millora de les competències dels i les tècniques de joventut municipals en matèria d’associacionisme i autoorganització juvenil i el reconeixement de l’impacte positiu del foment de l’associacionisme juvenil.

Bona part del plenari també s’ha dedicat, per una banda, a fer el seguiment dels serveis d’abast comarcal de l’Oficina Jove del Vallès Oriental, centrant-nos especialment en el Servei de Treball i com es treballa, de forma descentralitzada, en alguns municipis de la comarca aportant i recollint propostes de millora. També s’han donat informacions diverses relatives a les previsions respecte a futures línies d’actuació en l’àmbit de joventut.

El treball en xarxa, la possibilitat de compartir i intercanviar informacions, maneres de fer i criteris a l’hora d’actuar esdevenen els punts principals de les trobades en format plenari i ajuden a enriquir el treball que es fa de forma personal així com la dinàmica de treball comarcal.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:33