Mocions legislatura 2019-2023

Legislatura 2019/2023


🔷 22 de març de 2023: Moció per a un millor finançament per als consells comarcals. Presentada per la Junta de Portaveus. Aprovada. A favor: ERC-AM, PSC-CP, Junts i En Comú Guanyem. Abstenció de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía i CUP Vallès Oriental-AM.

🔷 21 de desembre de 2022: Moció per a la millora del finançament de l'Administració Local. Consensuada a la Junta de Portaveus. Aprovada. Unanimitat

🔷 23 de novembre de 2022: Declaració institucional del 25 de novembre de 2022, dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. Presentada per la conselleria de Polítiques Socials i Igualtat del Consell Comarcal. Aprovada. Unanimitat.

🔷 20 de juliol de 2022: Moció que reclama una solució definitiva per a l'Escola d'educació especial Can Vila. Consensuada a la Junta de Portaveus Les dues mocions que prèviament havien presentat PSC-CP i ERC-AM van ser retirades de l’ordre del dia per donar suport a la que es va presentar de forma unitària. Aprovada. Unanimitat

🔷 20 de juliol de 2022: Moció per impulsar la creació de l’Autoritat del Transport Metropolità del Vallès (ATM Vallès-BM). Presentada per CUP Vallès Oriental-AM. Rebutjada. A favor: ERC-AM,CUP VO-AM, En contra: PSC-CP, Abstenció: Junts, En Comú Guanyem, Ciutadans-Partido de la Ciudadanía.

🔷 17 de novembre de 2021: Moció per al traspàs real de rodalies a la Generalitat. Presentada per ERC-AM. Aprovada. A favor: ERC-AM, Junts i En Comú Guanyem. Abstenció: PSC-CP. En contra: Ciutadans-Partido de la Ciudadanía.

🔷 17 de novembre de 2021: Manifest amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Presentada per la conselleria de Polítiques Socials i Igualtat del Consell Comarcal a proposta de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. Aprovada. Unanimitat.

🔷 21 de juliol de 2021: Moció de suport a la gent gran, contra la deshumanització dels serveis bancaris davant la bretxa digital i les comissions abusives. Presentada pel Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental. Aprovada. Unanimitat.

🔷 24 de març de 2021: Moció de suport a l’Amnistia. Presentada per ERC-AM. Aprovada. A favor: ERC-AM, Junts i CUP Vallès Oriental-AM. En contra: PSC-CP, En Comú Guanyem i Ciutadans-Partido de la Ciudadanía.

🔷 24 de març de 2021: Moció per declarar el Vallès Oriental comarca feminista. Presentada per ERC-AM. Aprovada. Per unanimitat.

🔷 24 de març de 2021: Moció contra el tancament de la planta de Bosch a Lliçà d’Amunt. Presentada pel Comitè d'empresa de Bosch. Aprovada. Per unanimitat. 

🔷 18 de novembre de 2020: Moció de suport al poble sahrauí davant l'escalada militar al Sàhara Occidental. Presentada per l'Àrea de Cooperació del Consell Comarcal del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Coordinadora Catalana d'ajuntaments solidaris amb el poble sahrauí. Aprovada. A favor: ERC-AM, PSC-CP, Junts, En Comú Guanyem, CUP Vallès Oriental-AM. Abstenció: Ciutadans-Partico de la Ciudadanía. 

🔷 30 de setembre de 2020. Moció de rebuig a la decisió del tribunal suprem d’inhabilitació del president de la Generalitat de Catalunya. Presentada per ERC i Junts. Aprovada. A favor: ERC-AM, Junts. En contra: PSC-CP i Ciutadans. Abstenció: ECG. 

🔷 29 gener de 2020. Moció per exigir l'aclariment de responsabilitats i per aplicar un pla de xoc arran la greu afectació sobre el riu Besòs ocasionada per l'incendi de l'empresa DERPIN el proppassat 11 de desembre de 2019. Presentada per CUP Vallès Oriental-AM. Rebutjada. A favor: ERC-AM i CUPVO-AM. En contra: PSC-CP, Junts i ECG. . Abstenció: Ciutadans-partido de la ciudadanía. 

🔷17 octubre de 2019. Moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació. Presentada per de l'ACM i AMI. Aprovada. Vots a favor d'ERC-AM, Junts, CuP-AM. En contra de PSC i ECG. 

🔷 25 de setembre de 2019. Moció per a què es torni a penjar el llaç groc i la pancarta de llibertat preses i presos polítics i exiliats a la façana del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Presentada per ERC-AM, Junts i CUP-AM. Aprovada. Vots a favor d'ERC-AM, JxC i CUP-AM. En contra PSC i Ciutadans. Abstenció ECG. 

🔷 25 de setembre de 2019. Moció per a la convocatòria oberta de la plaça de gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Presentada per que presenta ERC-AM. Rebutjada. En contra: PSC-CP, Junts i ECG. A favor d'ERC-AM. Abstenció de Ciutadans i CUP-AM. TEXT 

Darrera actualització: 3.08.2023 | 11:34
Darrera actualització: 3.08.2023 | 11:34