Ple ordinari del Consell Comarcal

Dilluns, 15 de novembre de 2021
  • Es farà el 17 de novembre a les 19 h, al Celler de Carrencà (Camí de Sant Adrià de Martorelles).

Aquest dimecres, 17 de novembre, se celebra Ple ordinari del Consell Comarcal. Serà el primer Ple que es fa de forma presencial des de la pandèmia.

Se celebrarà al Celler de Carrencà (Camí de Sant Adrià de Martorelles) a les 19 h.

Ordre del dia:

I. PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ

1. Aprovar l'acta de la sessió de 29 de setembre de 2021.

PRESIDÈNCIA

2. Donar compte de la renúncia com a conseller comarcal del senyor Francesc Colomé Tenas.

3. Aprovar el reconeixement dels crèdits del Consorci Besòs Tordera.

4. Comparèixer i designar lletrats en diversos procediments judicials.

5. Aprovar el text refós de les normes del procediment de contractació menor del Consell Comarcal del Vallès Oriental

ÀREA D'ENSENYAMENT

6. Liquidar el cost del Servei de transport escolar no obligatori dels alumnes de l’Institut Lliçà d’Amunt i l’Institut Hipàtia d’Alexandria de Lliçà d’Amunt per al curs 2019-2020.

7. Liquidar el cost del Servei de transport escolar no obligatori dels alumnes de ’Escola Marinada, l’Escola Can Parera i a l’Institut Vinyes Velles i l’Institut Marta Mata de Montornès del Vallès per al curs 2019-2020.

8. Liquidar el cost del Servei de transport escolar no obligatori dels alumnes de l’Institut Baix Montseny de Sant Celoni per al curs 2019-2020.

9. Liquidar el cost del Servei de transport escolar no obligatori dels alumnes de l’Institut Vilamajor de Sant Pere de Vilamajor per al curs 2019-2020.

10. Liquidar el cost del Servei de transport escolar no obligatori dels alumnes de l’Institut La Vall del Tenes de Santa Eulàlia de Ronçana per al curs 2019-2020.

ÀREA DE MEDI AMBIENT

11. Ratificar el Decret de Presidència 2021PRES000585, de 8 d'octubre, d'adhesió a la "Declaració de Sabadell per un acord, polític i social, per a la millora en la qualitat de l'aire".

12. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Campins en matèria de gestió energètica i d’aigua.

13. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Canovelles en matèria de gestió energètica i d’aigua.

14. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Cànoves i Samalús en matèria de gestió energètica i d’aigua.

15. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Cardedeu en matèria de gestió energètica i d’aigua.

16. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Figaró-Montmany en matèria de gestió energètica i d’aigua.

17. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Fogars de Montclús en matèria de gestió energètica i d’aigua.

18. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès en matèria de gestió energètica i d’aigua.

19. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Gualba en matèria de gestió energètica i d’aigua.

20. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de la Llagosta en matèria de gestió energètica i d’aigua.

21. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Llinars del Vallès en matèria de gestió energètica i d’aigua.

22. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Montseny en matèria de gestió energètica i d’aigua.

23. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Montmeló en matèria de gestió energètica i d’aigua.

24. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Montornès del Vallès en matèria de gestió energètica i d’aigua.

25. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de la Roca del Vallès en matèria de gestió energètica i d’aigua.

26. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor en matèria de gestió energètica i d’aigua.

27. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines en matèria de gestió energètica i d’aigua.

28. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d'assistència tècnica a l'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles en matèria de gestió energètica i d'aigua.

29. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor en matèria de gestió energètica i d’aigua.

30. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles en matèria de gestió energètica i d’aigua.

31. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera en matèria de gestió energètica i d’aigua.

32. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Tagamanent en matèria de gestió energètica i d’aigua.

33. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Vallgorguina en matèria de gestió energètica i d’aigua.

34. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Vallromanes en matèria de gestió energètica i d’aigua.

35. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Cardedeu en matèria d’enginyeria.

36. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès en matèria d’enginyeria.

37. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Martorelles en matèria d’enginyeria.

38. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Montornès del Vallès en matèria d’enginyeria.

39. Acceptar l'encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles en matèria d'enginyeria.

40. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Vallgorguina en matèria d’enginyeria.

41. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Gualba en matèria d’enginyeria i medi ambient.

42. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Vallromanes en matèria d’enginyeria i medi ambient.

43. Acceptar la renúncia del conveni de col·laboració d'assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria amb l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

ÀREA DE PERSONAL I HISENDA

44. Aprovar les bases que regulen la convocatòria de processos de selecció de personal temporal al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

45. Aprovar les bases i els annexos que regeixen la convocatòria de les proves selectives per a la selecció de places incloses en l’oferta pública d’ocupació de l’any 2021.

46. Aprovar la compatibilitat d’un lloc de treball.

47. Aprovar l’expedient 26 de modificació de crèdits del Pressupost general d’ingressos i despeses de l’exercici 2021, en la seva modalitat de generació de crèdits.

48. Aprovar l’expedient 29 de modificació de crèdits del Pressupost general d’ingressos i despeses de l’exercici 2021, en la seva modalitat de transferències de crèdits.

49. Aprovar el calendari fiscal de l’any 2022.

ÀREA DE POLÍTICA TERRITORIAL I MOBILITAT

50. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Cànoves i Samalús en matèria d’arquitectura.

51. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor en matèria d’arquitectura.

ÀREA DE POLÍTIQUES SOCIALS I D'IGUALTAT

52. Aprovar la modificació del conveni de col·laboració per a la gestió i la prestació del servei bàsic d’atenció social amb l'Ajuntament de Vallromanes.

53. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers en relació amb el servei transport adaptat per a l’any 2021.

54. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès pel transport adaptat d’usuaris d’aquest municipi.

ÀREA DE SERVEIS PERSONALS

55. Declarar la capella de Sant Salvador d’Avencó del municipi d’Aiguafreda com a bé cultural d'interès local.

56. Declarar la capella de Sant Miquel de Canyelles del municipi d’Aiguafreda com a bé cultural d'interès local.

57. Acceptar la renúncia de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines al conveni de col·laboració per a l’execució d’un projecte en matèria d’ocupació juvenil en el marc de la realització del Programa referent d’ocupació juvenil corresponent a l’Ordre TSF/200/2018, de 29 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a la posada en marxa d’aquest Programa, i a la Resolució TSF/2690/2019, de 9 d'octubre, per la qual s'obre la convocatòria, per a l'any 2019, per a la concessió de subvencions destinades a donar continuïtat al Programa referent d'ocupació juvenil.

ÀREA DE TURISME

58. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de turisme.

59. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de la Roca del Vallès per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de turisme.

60. Aprovar el pla d’acció de turisme de l’any 2022

61. Aprovar el contingut i la signatura del conveni per a l’elaboració, la concertació, l’execució i el finançament de polítiques públiques de turisme 2022-2025 amb diversos ajuntaments de la comarca del Vallès Oriental.

ÀREA DE SOCIETAT DEL CONEIXEMENT I TRANSPARÈNCIA

62. Aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació del servei d’assistència en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació i administració electrònica amb l’Ajuntament de Vallgorguina.

ÀREES DE MEDI AMBIENT I DE POLÍTICA TERRITORIAL I MOBILITAT

63. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Caldes de Montbui en matèria d’arquitectura, enginyeria i mobilitat.

64. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de la Roca del Vallès en matèria d’arquitectura, enginyeria i medi ambient.

65. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Montseny en matèria d’arquitectura i enginyeria.

66. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles en matèria d’arquitectura i enginyeria.

67. Acceptar l’encàrrec de gestió i aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació d’assistència tècnica a l’Ajuntament de Tagamanent en matèria d’arquitectura i enginyeria.

MOCIONS

68. Moció per al traspàs real de Rodalies a la Generalitat de Catalunya.

II. PART DE SEGUIMENT I CONTROL

1. Donar compte dels decrets de Presidéncia del 2021PRES000535, de 24 de setembre, al 2021PRES000628, de 10 de novembre.

2. Donar compte dels decrets de Gerència del 2021GER001309, de 24 de setembre, al 2021GER001609, d'11 de novembre.

INTERVENCIÓ

3. Donar compte de l’informe trimestral sobre el compliment dels terminis que preveu la Llei 15/2010, de 5 de juliol, de modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, per la qual s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials. (3r trimestre 2021)

4. Donar compte de l’informe d’auditoria operativa i de compliment corresponent a l’exercici finalitzat el 31 de desembre de 2019 de Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SAU.

5. Donar compte de l’informe d’auditoria de comptes anuals corresponent a l’exercici finalitzat el 31 de desembre de 2020 de Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SAU.

69. Precs i preguntes.

Darrera actualització: 17.11.2021 | 16:33