8 de març Dia Internacional de la Dona. "La Comarca mou fitxa "

Dimecres, 4 de març de 2015

Aquest proper diumenge 8 de març, Dia Internacional de les Dones, és un dia per recordar, un cop més, la necessitat i importància del compromís de les administracions i ciutadania amb la igualtat d’oportunitats entre les ciutadanes i els ciutadans als municipis.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, dins el seu Pla Comarcal de Polítiques d’Igualtat del Vallès Oriental, pretén vetllar per el treball transversal cap a la igualtat d’oportunitats entre les persones, donant suport a aquelles accions que aposten per un model de ciutadania que garanteixi el reconeixement, apoderament i participació activa de les dones. És dins aquest marc, que cal revisar, actualitzar i pensar en clau d’equitat de gènere, amb la col•laboració i la complicitat des de cadascú de nosaltres, serveis, institucions, agents socials i persones del territori.
Amb aquesta finalitat, i entenent que el dia 08 de març és una diada commemorativa per a la igualtat, el Consell Comarcal vol difondre el manifest “El món local mou fitxa”, que les entitats municipalistes, l’ACM i l’FMC, han elaborat conjuntament amb les Diputacions, dins la campanya unitària posada en marxa per l’Institut Català de les Dones.

 

 

Darrera actualització: 5.03.2015 | 18:15