Jornada per a empreses: Gestió Administrativa 4.0

Dijous, 5 de maig de 2022 de 15.30 h a 17.30 h

Gestió Administrativa 4.0:

Automatització de processos administratius/documentals

INSCRIPCIÓ

La digitalització i automatització dels processos on intervenen documents o traspàs d'informació entre diverses aplicacions o entre diverses persones en un mateix departament o entre diferents departaments d'una empresa permet evitar errors humans i la dispersió de dades, ens permet controlar millor l'estat i el seguiment de les tasques, tractar molta més informació i de forma més ràpida tot reduint l'estrès dels llocs de treball i la productivitat de l'empresa. 

Aquesta jornada et presentarà casos reals d'ús de software per a la automatització de processos i tasques administratives. Veurem softwares dissenyats per a la gestió documental de l'empresa des de tasques de facturació a control d'expedients de RRHH convertint els departaments en paperless, veureu solucions fetes a mida amb programari de codi obert per processos de negoci difícils i canviants i, eines no-code per processos departaments comercials, gestió d'incidències i suggerències de clients. 

PROGRAMA

15:30h. Introducció. Transformació digital i automatització de processos administratius/documentals. 
15:40h. Casos d'ús d'Automatització de processos de documentació empresarial. Josep Costa, Docuware Business Director de Ricoh, Sant Cugat del Vallès. 
16:30h. Casos d'èxit d'automatització de processos amb programari No-Code, Gladtolink. Margalida Martínez, Ceo i cofundadora, St. Pere de Vilamajor
16:50h. Espai de debat
17:10h. Cloenda i cafè Networking 

LLOC DE LA JORNADA: Sala d'actes de la UEI-CERCLEM
Av. Europa, 21 de Granollers

Projecte Treball, Talent i tecnologia

Adreça:

Can Muntanyola. Camí del mig 22, Pol. Ind. Palou Nord, Granollers.

Darrera actualització: 22.04.2022 | 10:42