PLE 1/2020 (Sessió pública)

Dimecres, 29 de gener de 2020 de 19:00 a 20:00

ORDRE DEL DIA

 

I. PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ

 

1. Aprovar l'acta de la sessió extraordinària urgent de 24 de desembre de 2019.

 

ÀREA DE MEDI AMBIENT

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Martorelles.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Vallgorguina.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Vallromanes.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la modificació del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Cardedeu.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Campins.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Cànoves i Samalús.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Fogars de Montclús.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Gualba.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Montmeló.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Montornès del Vallès.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Montseny.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Tagamanent.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Vallgorguina.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Vallromanes.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la modificació del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Canovelles.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la modificació del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Cardedeu.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la modificació del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de La Llagosta.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la modificació del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Lliçà de Vall.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la modificació del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

 

ÀREA DE POLÍTICA TERRITORIAL I MOBILITAT

 

32. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria d’arquitectura amb l’Ajuntament de Lliçà de Vall.

 

ÀREA DE POLÍTIQUES SOCIALS I D'IGUALTAT

 

  1. Aprovar la justificació econòmica de la subvenció atorgada pel Ple 3/2019, de 10 d’abril, a APINDEP Ronçana.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la modificació del contracte per a la prestació del servei d’ajuda a domicili entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental i AO Mayores

Servicios Sociales, SL – People Plus Innovation, SL, Unión temporal de empresas, Ley 18/1982, de 26 de mayo.

 

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I ESTUDIS

 

35. Renunciar a la subvenció per al Desenvolupament del projecte "Roda en verd", atorgada per Resolució de la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de 17 de desembre de 2019.

 

ÀREES DE MEDI AMBIENT I DE POLÍTICA TERRITORIAL I MOBILITAT

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria d’arquitectura i de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Cànoves i Samalús.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria d’arquitectura i de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de la Roca del Vallès.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga i modificació del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria d’arquitectura i de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria d’arquitectura i de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria d’arquitectura i de medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Tagamanent.

 

  1. Aprovar el contingut i la signatura de la pròrroga del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de medi ambient i enginyeria i de mobilitat amb l’Ajuntament de Montornès del Vallès.

 

 

MOCIONS

 

42. Moció per exigir l'aclariment de responsabilitats i per aplicar un pla de xoc arran la greu afectació sobre el riu Besòs ocasionada per l'incendi de l'empresa DERPIN el proppassat 11 de desembre de 2019.

 

II.PART DE SEGUIMENT I CONTROL

 

  1. Donar compte dels decrets de Presidència del 329/2019, de 23 de desembre, al 337/2019, de 29 de desembre de 2019, i de l’1/2020, de 2 de gener de 2020, al 5/2020, de 16 de gener de 2020.

 

  1. Donar compte dels decrets de Gerència del 1896/2019, de 23 de desembre, al 1927/2019, de 30 de desembre de 2019, i de l’1/2020, d’1 de gener de 2020, al 45/2020, de 16 de gener de 2020.

 

 

43. Precs i preguntes.

 

Adreça:

Consorci per a la gestió de Residus del Vallès Oriental

Darrera actualització: 10.06.2021 | 14:01