SEMINARI d'identificació de solucions per a la comercialització i promoció de les mongetes de varietats locals del Vallès
El Consell Comarcal del Vallès Oriental organitza un seminari per poder d’identificar juntament amb tots els implicats, solucions per a la comercialització i la promoció de les mongetes de varietats locals del Vallès, que es farà el dilluns 7 d’abril a les 19:00 hores, al Centre de Serveis a les empreses de Can Muntanyola de Granollers.
En els darrers 8 anys al Vallès s’ha treballat la recuperació de varietats locals entre diversos actors, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, l’Associació Llavors Orientals, el Convívium Slow Food i els pagesos i productors de la comarca hem aconseguir donar a conèixer i tornar a plantar diferents varietats de llavors locals de mongetes. Però també és important poder millorar la comercialització i la venda directa d’aquests productes a través de noves solucions de comercialització i promoció de les mongetes de varietats locals.
El Consell Comarcal del Vallès Oriental organitza aquest seminari amb l’objectiu d’identificar solucions per a la comercialització i la promoció de les mongetes de varietats locals del Vallès, que es farà el dilluns 7 d’abril a les 19:00 hores, al Centre de Serveis a les empreses de Can Muntanyola de Granollers.
La jornada va dirigida a productors de mongetes que estiguin interessats en millorar els procés de comercialització i promoció de les mongetes del Vallès.
Programa del Seminari:
19:00 Benvinguda i presentació de la jornada
19:10 Taula de debat moderada Ricard Alcojor, membre de Llavors Orientals
• Isidre Catafal, productor de mongeta de la Garriga
• Anna Tengo, Presidenta de CuinaVO
• Hilari Quadriello, membre la Cooperativa La Magrana Vallesana de Granollers
• Cooperativa Espelt de Sta. Eulàlia de Ronçana
• Manel Cunil, gerent de la Cooperativa CACV de Les Franqueses
• Joan de Riba, gerent l’empresa de restauració col•lectiva ECOMENJA
• Maribel Merino, de Llegums Parellada de Caldes de Montbui
20:00 Debat
20:30 Conclusions