Accessibilitat

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ofereix el seu web amb un disseny accessible amb l'objectiu de garantir l'accés als continguts al major nombre possible de persones, tenint en compte col·lectius amb discapacitats fí­siques i col·lectius amb diferents entorns tecnològics o d'accés.

S'han tingut en compte les Pautes d'accessibilitat establertes pel grup de treball WAI (Web Access Initiative) que pertany al W3C (World Wide Web Consortium).

En concret, aquest web s'adapta a les pautes del Web Content Accessibility Guidelines 1.0, nivell doble A, les quals van subjectes a altres estàndards i consideracions que es descriuen a continuació: Estàndards i compatibilitat Totes les pàgines del web compleixen les recomanacions XHTML 1.0 del W3C o HTML 4.01 segons el cas. En tots els casos s'han seguit els criteris de marcat semàntic i estructurat per separar l'estructura de la presentació dels continguts.

La presentació dels continguts de les pàgines web s'ha desenvolupat complint les recomanacions CSS2 del W3C. Aquests estàndards garanteixen l'accés a la informació del web a través de qualsevol dispositiu de navegació que segueixi els estàndards i recomanacions del W3C.

Per tal de facilitat la navegabilitat, el web també incorpora algunes de les pautes d'accessibilitat de nivell triple A, una d'elles és l'accés als continguts a través de teclat, així doncs la pàgina te algunes dreceres de teclat definides que podeu fer servir per accedir a diferents apartats de forma ràpida sense necessitat de fer servir el ratolí.

En funció del navegador que utilitzeu haureu de realitzar una combinació de tecles diferents, amb el navegador Microsoft Internet Explorer haureu de prémer la combinació de tecles(Alt + la lletra definida + Intro). Mentre que amb Firefox haureu de prémer la combinació (Alt + Shift + la lletra definida), a continuació ús mostrem algunes de les lletres definides en la pàgina web.

1 - Pàgina principal
2 - Desactivar estils
3 - Activar estils
4 - Cercador

Z - Canals RSS
X - Ajuda'ns
L - Idiomes

Per a més informació sobre l'ús de dreceres de teclat, podeu consultar els manuals del vostre navegador web.

Bústia de contacte


Si teniu algun problema per accedir als continguts del web, o per fer suggeriments de millora, podeu adreçar-vos als responsables mitjançant la bústia comunicacio@vallesoriental.cat

Darrera actualització: 22.02.2024 | 11:08
Darrera actualització: 22.02.2024 | 11:08