Sis empreses participen en el tercer Speed Dating del programa Talents en potència

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 11:00
  • Ha permès posar en contacte 6 empreses de la comarca amb necessitats de contractació i 18 participants del programa.

El Consell Comarcal ha celebrat el tercer Speed Dating que ha permès posar en contacte 6 empreses de la comarca amb necessitats de contractació i 18 participants del programa “Talents en Potència” que estan en situació de recerca de feina.

L’acte es va dur a terme el dimecres 9 de juny a les instal·lacions de Can Ribes, a les Franqueses del Vallès.

Fruit de l’èxit de les dues anteriors edicions, celebrades l’any 2019, s’ha decidit repetir la convocatòria. Es tracta d’un sistema molt atractiu per a les empreses, ja que els permet conèixer diferents perfils de treballadors i treballadores en una sola jornada, podent captar els talents que els interessin per a futures entrevistes amb més profunditat.

Per a les persones que fan recerca de feina és una gran oportunitat per donar-se a conèixer i poder presentar els seus perfils d’una forma més qualitativa.

Enguany les empreses participants han estat KH LLOREDA, COMART, SYNERGIE, IMAN, MANPOWER i ADECCO.

El projecte “Talents en Potència”, impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el gestiona a la comarca el Consell Comarcal i està cofinançat pels ajuntaments de la comarca on es desenvolupa, ofereix itineraris personals d’inserció a un total de 60 persones (amb discapacitat i beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania). El programa “Talents en Potència” és vigent des de l’any 2018 i depèn del cofinançament dels ajuntaments per poder seguir renovant-se anualment.

Darrera actualització: 11.06.2021 | 15:10

Imatges

Speed dating 2