Més de 20 productors de la comarca assisteixen Seminari d'Identificació de solucions per a la comercialització i promoció de les mongetes de varietats locals del Vallès

Dimarts, 8 d’abril de 2014

Més de 20 assistents, entre productors de mongetes, restauradors i comerciants de la nostra comarca, van participar aquest dilluns 7 d’abril al seminari “Identificació de solucions per a la comercialització i promoció de les mongetes de varietats locals del Vallès” organitzat pel Consell Comarcal.

Els assistents van poder identificar diferents formes de comercialització i promoció dels productes locals. 

Van conèixer, per exemple, de quina manera la cooperativa La Magrana Vallesana acorda amb els productors els preus dels diferents productes, i també què és el que produiran. També van poder escoltar com l’empresa Ecomenja es coordina amb els productors de la comarca per oferir diferents varietats locals de mongetes als menjadors escolars. I també van poder conèixer com la Cooperativa Agrària de Les Franqueses elabora la conserva de mongetes. Els assistents van tenir oportunitat, també, de conèixer quines són les dificultats que tenen els restauradors del col•lectiu CuinaVO per poder adquirir producte local.

Després es va produir un debat entre els assistents i els ponents i es va evidenciar la necessitat de trobar espais d’intercanvi entre els productors, restauradors i comerciants on poder arribar a identificar les formes més efectives de comercialització i d’apropament per a cada iniciativa.

Darrera actualització: 8.04.2014 | 12:20