|
 

Noticies

Filtrar resultats

 • 22 de juny de 2017 Jornades Gastronòmiques de tomàquet del Vallès S'obre el període d'inscripció a les 6es Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès

  S’obre el període d’inscripció a les 6es Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès que es faran del 15 de juliol al 17 de setembre de 2017

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Diputació de Barcelona Xarxa Productes de la Terra i amb la col·laboració de l’Associació Gastronòmica CuinaVO, el Convívium Slow Food del Vallès Oriental, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i l’Associació Llavors Orientals, organitza les   “VI Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès”.

 • 22 de juny de 2017 Mapa RFBD per comarques 2014 La renda de les famílies del Vallès Oriental es situa en 16.200 euros l'any 2014, 300 euros més respecte a l'any anterior.

  Durant el 2014 la Renda Familiar Bruta Disponible (RFDB) per habitant a la comarca s’incrementa en 300 euros, passant dels 15.900 de l’any anterior als 16.200. L’increment de la capacitat d’estalvi i despesa de les famílies vallesanes registrada entre 2013 i 2014 s’ha repetit a la majoria de les comarques de Catalunya.

 • 15 de juny de 2017 Horari de l'Oficina Comarcal d'Habitatge
 • 15 de juny de 2017 Roaming Avís als usuaris de telefonia mòbil i Internet que viatgen a l'estranger (roaming o serveis de telefonia en itinerància)

  Des d'avui, les trucades, els SMS i el consum de dades que feu des de qualsevol país de la Unió Europea (28 països) queden inclosos en la vostra tarifa nacional. Això vol dir que els consums es carregaran o es deduiran de la vostra tarifa habitual, com si fóssiu a casa.
  Per tant, ja no hi ha diferències entre usar el telèfon mòbil en els viatges per la UE o en el país de residència habitual.

 • 14 de juny de 2017 2a sessió de formació 32 empreses del Vallès Oriental s'han adherit al projecte del compromís per a la sostenibilitat en destinacions biosphere 2017

  Coincidint amb l’any internacional de la sostenibilitat, aquest projecte de suport al sector turístic i del què el Consell Comarcal n’és l’ens gestor, ha arrencat amb 32 empreses i entitats del Vallès Oriental disposades a treballar en la millora d’aspectes com el creixement econòmic i sostenible, la inclusió social i l’ocupació, l’ús eficient dels recursos i la protecció ambiental, els valors culturals, la diversitat i el patrimoni, la seguretat del client i la satisfacció i fidelització. Durant aquest mes les empreses i entitats han rebut les sessions de formació que preveu el projecte.

 • 8 de juny de 2017 Entrega de premis Consumópolis12 L'escola Cor de Maria de Sant Celoni rep un guardó del XII Concurs escolar 2016-2017 "Consumopolis12"

  El Consell Comarcal felicita a tots el centres educatius participants del XII Concurs escolar 2016-2017 Consumopolis12, especialment al grup escolar de 1r cicle d’ESO del Col·legi COR DE MARIA de Sant Celoni, guanyador del segon premi en la categoria A.

 • 8 de juny de 2017 Plenari de la Taula El Vallès Avança El marc de treball de la Taula pel Desenvolupament Econòmic i l'Ocupació El Vallès Oriental Avança és l'espai per impulsar polítiques conjuntes que resulten efectives

  El primer Plenari de la Taula pel Desenvolupament Econòmic i l'Ocupació del Vallès Oriental Vallès Oriental Avança, celebrat a la seu de la Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d’Empresaris, ha reunit aquest matí als representants de les entitats fundacionals (Consell Comarcal, organitzacions sindicals i empresarials), els representants dels 11 ajuntaments que ja han formalitzat l’adhesió i la resta d’ajuntaments de la comarca.

 • 8 de juny de 2017 Avui, conferència "L'alimentació catalana, segles XVI-XVIII, segons receptaris i diverses fonts d'arxiu" a l'Arxiu Comarcal

  Avui, a les 19 h tindrà lloc a l’Arxiu Comarcal del Vallès Oriental (Granollers) la conferència titulada “L’alimentació catalana, segles XVI-XVIII, segons receptaris i diverses fonts d’arxiu”. La professora Pérez Samper és especialista en història de l’alimentació i la cuina a la Catalunya del Renaixement i el Barroc. Ha publicat diversos estudis al respecte, basant-se sempre en l’estudi de manuscrits i llibres antics.

 • 2 de juny de 2017 Avanç Atur Registrat Maig 2017 El Vallès Oriental encadena el sisè mes consecutiu de descens de l'atur registrat.

  Durant el passat mes de maig, el Vallès Oriental va registrar un total de 23.509 persones apuntades a les Oficines de Treball, 729 persones menys respecte al mes anterior. Aquest és el sisè més consecutiu de reducció del nombre de persones en situació d’atur a la comarca. El decreixement intermensual és d’un 3,01%. La taxa d’atur registral (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en un 12,48%.

 • 2 de juny de 2017 TurismeVallès al Mercat d'Escapades 2017 TurismeVallès present en el Mercat d'Escapades 2017

  Enguany TurismeVallès ha estat present dins la zona temàtica d’Actiu i Natura del Mercat d’Escapades .

  Durant els tres dies que ha durat l’acció, TurismeVallès ha promocionat tota l’oferta turística del Vallès Oriental. Enguany les empreses que han participat directament al Mercat d’Escapades han estat: Aira Natura (www.airanatura.com); Apren Serveis Ambientals (https://aprenserveisambientals.wordpress.com); BTT Discovery (www.bttdiscovery.com) i Hotel Granollers (www.hotelgranollers.com).

  Mercat d’Escapades és una acció de promoció organitzada per l’Agència Catalana de Turisme. Aquest any ha arribat a la seva tercera edició amb èxit d’acollida i propostes noves per dinamitzar l’espai expositiu. Durant divendres, dissabte i diumenge els ciutadans i els visitants que passejaven pel Passeig Lluís Companys de Barcelona han trobat diferents ofertes d’escapades turístiques per tot Catalunya.

 • 1 de juny de 2017 Avanç Estructura Productiva 1T 2017 Vallès Oriental Durant el primer trimestre es generen 6.298 llocs de treball més respecte 2016

  Avanç Dades Estructura Productiva. 1T 2017

  Durant el Primer trimestre d’enguany la comarca ha incrementat els llocs de treball en un 4,8% interanual. Els assalariats han crescut en 6.188 (+6%) i els autònoms ho han fet en 110 (+0,4%). En total, els llocs de Treball localitzats a la comarca són 138.663, amb 109.165 assalariats i 29.498 autònoms.

 • 31 de maig de 2017 Logo OCC Avís als usuaris afectats per la regularització de la factura elèctrica

  El govern estatal ha aprovat una nova normativa per la qual, de maig a setembre d'enguany, les empreses comercialitzadores d'electricitat duran a terme una regularització del preu cobrat per la llum en les factures del període comprès entre l'abril de 2014 i el desembre de 2016:

 • 29 de maig de 2017 Jornada Tortosa Es presenta l'experiència de la Xarxa Tet en el marc de la primera Jornada sobre concertació territorial a Tortosa

  La Jornada, en la qual es comptava també amb la col·laboració de la Càtedra d’Economia Local i regional de la Universitat Rovira i Virgili, es proposava amb l’objectiu de generar les condicions per iniciar reflexions entre tots els agents implicar per tal de potenciar la concertació territorial de les Polítiques actives d’ocupació a les Terres de l’Ebre.

 • 24 de maig de 2017 Productes del Vallès La Diputació de Barcelona posa 10 estands a la Fira de l'Ascensió per als productors de la Xarxa Productes de la Terra

  Durant tota la Fira de l’Ascensió un grup de productors de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona oferiran als visitants de la fira la possibilitat de tastar els seus productes artesanals elaborats amb productes de proximitat.

 • 24 de maig de 2017 Conveni d'habitatge Montmeló Montmeló disposarà dels serveis de l'Oficina comarcal d'Habitatge

  Aquest matí, l'alcalde de Montmeló Antoni Guil i el president del Consell Comarcal David Ricart , acompanyats de la consellera comarcal d’Habitatge Dolors Castellà i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Montmeló, Albert Montserrat han signat el conveni de col·laboració que dona impuls a l’obertura del servei comarcal d’habitatge al municipi.

 • 19 de maig de 2017 Adhesió Pacte nacional pel referèndum El Consell Comarcal s'adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

  L'acord s'ha pres amb 19 vots a favor (ERC, CIU, ICV-EUiA i CUP), 9 abstencions (PSC) i 2 vots contraris (PP i C's)

 • 17 de maig de 2017 Evolució Contractació Vallès Oriental 1T2017 La comarca registra un increment de la contractació del 8,1% respecte al primer trimestre de 2016

  Avanç de Contractació registrada 1T 2017
  Durant el primer trimestre de 2017 al Vallès Oriental es van formalitzar 36.072 contractes, 2.707 més que durant el 1r trimestre de 2016 (+8,1%). La contractació temporal representa el 86,6% del total de les contractacions durant aquest trimestre, 31.252 contractes en total. Respecte al trimestre anterior, la contractació formalitzada ha crescut en un 1,9% amb un total de 687 contractes més.

 • 4 de maig de 2017 Presentació a Can Raspall El 46% de la generació d'ocupació al Vallès Oriental entre 2008 i 2015 ve determinada per l'efecte competitiu de la comarca.

  Ahir dimecres 3 de maig es va presentar a La Garriga “Els components del creixement a Osona, Vallès Oriental i l’àmbit de la xarxa C-17”. L'estudi ha estat realitzat en col·laboració entre l’Observatori Socioeconòmic d’Osona i l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental i té per objectiu conèixer què ha determinat la creació (o destrucció) de llocs de treball en aquests territoris durant el període 2008-2015. Per fer-ho, l’estudi es basa en l’anàlisi de components que permet detectar què explica l’evolució de l’ocupació en un territori a partir d’aquests tres components: efecte global, efecte sectorial i efecte competitiu.

 • 4 de maig de 2017 Evolució de l'atur registrat, Abril 2017 L'atur registrat al Vallès Oriental es redueix en 791 persones el mes d'abril

  Durant el passat mes d’abril, el Vallès Oriental va registrar un total de 24.238 persones apuntades a les Oficines de Treball, 791 persones menys respecte al mes anterior. El decreixement intermensual és d’un 3,16%. La taxa d’atur registral (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa per sota del 13%, en concret en un 12,82%.

 • 28 d'abril de 2017 El president del Consell Comarcal lliura el guardó a Dara Pharma Dara Pharma empresa socialment més responsable.

  L’empresa Maquinaria Industrial Dara SL ha estat la guanyadora de la Primera edició dels Premis LismiVO. Les empreses reconegudes amb el distintiu lismiVO 2016, a l’acte del dimecres 26 d’abril a Cardedeu, han estat: Dara Pharma; Hidrocolor; Decathlon España (centre de Mollet del Vallès); Montajes y Servicios Industriales Guicart; i Arkema Química.

 • 26 d'abril de 2017 TurismeVallès a la B-Travel L'oferta turística del Vallès Oriental va ser present a la B-Travel 2017

  El conseller de Turisme, Isidre Pineda, juntament amb el regidor de Comerç, Consum, Turisme i Empresa de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, Iban Martínez, van ser presents a la inauguració oficial de la B-Travel, que es va dur a terme el divendres a la tarda i va ser presidida pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget i va comptar amb la presència del diputat delegat de Turisme, Miquel Forns; el diputat adjunt de Turisme, Pere Regull; la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rosa Serra; i el gerent de Serveis de Turisme, Francesc Vila, entre d’altres personalitats.

 • 25 d'abril de 2017 Dimecres 26 d'abril a Cardedeu, acte de lliurament de la Primera Edició dels Premis LismiVo

  La sala de columnes de l’Ajuntament de Cardedeu acollirà dimecres 26 a partir de les 19 hores l’acte de lliurament dels reconeixents corresponents a la primera edició del PREMI LISMIVO a l’empresa socialment més responsable.

 • 24 d'abril de 2017 Els Vallesos es reuneixen avui al Vallès Occidental amb el conseller Rull per iniciar l'elaboració del Pla de Mobilitat per les dues comarques

  • Josep Rull: “Aquest Pla és un pacte amb el territori i ha de dibuixar les infraestructures i els serveis que necessiten el Vallès Occidental i Oriental” • Ignasi Giménez: “Gràcies a aquest pla de mobilitat hem de poder arribar a grans consensos, a grans acords i a grans pactes que ens permetin redreçar la situació històrica de dèficit d’infraestructures que creiem que és injusta pel nostre territori”.

 • 20 d'abril de 2017 Plenari Polític 19_04_17 Plenari tècnic de Joventut

  Aquest dimecres 19 d’abril s’ha celebrat, a Santa Eulàlia de Ronçana, el primer plenari tècnic de l’any 2017, en el qual han participat una vintena de professionals de la comarca de l’àmbit de Joventut

 • 20 d'abril de 2017 Primera edició del Premi lismiVO

  El proper 26 d’abril es durà a terme la primera edició del PREMI LISMIVO a l’empresa socialment més responsable amb la intenció de reconèixer i valorar públicament la seva tasca social en la integració laboral de les persones amb discapacitat, l’acte es celebrarà a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu a les set de la tarda.

Last update 22.06.2017 | 15:46

RSS Noticies

  You can also keep abreast of what goes through our RSS feeds
 • Noticies