S'estrena el curtmetratge Nen Amagat

Dijous, 5 de maig de 2016

Ahir, dimecres 4 de maig, es va estrenar el curtmetratge NEN AMAGAT a l’històric cinema Alhambra de La Garriga. El film convida a descobrir els secrets del Vallès Oriental.

Una idea original de Snoop dirigit per Pol Rodriguez.


Dimecres al vespre el Cinema Alhambra es va omplir per veure l’estrena del curtmetratge Nen Amagat, que pretén convidar a descobrir els secrets i racons de la comarca. El film és una proposta de l’agència Snoop i s’emmarca en una campanya de promoció turística de TurismeVallès, Consell Comarcal del Vallès Oriental, que vol donar a conèixer el territori d’una altra manera, mitjançant el cinema. Així es pretén comunicar millor que amb un vídeo convencional la idea que al Vallès Oriental passen coses meravelloses i que val la pena acostar-s’hi. És el cas de la Juna, protagonista del curt, que és de ciutat i viu una història fantàstica quan va al Vallès Oriental amb la seva família.

NEN AMAGAT és un curtmetratge basat en la llegenda del Tagamanent, una muntanya situada al nord del Vallès Oriental i que significa nen amagat al revés. La llegenda explica que el Compte del castell va enterrar el seu fill perquè tenia una deformitat i sempre s’han atribuït a aquell indret fenòmens estranys.

El curtmetratge narra la història d’amor impossible entre Juna, una nena de ciutat, i un nen molt especial que s’amaga al turó de Tagamanent. Ha estat rodat durant quatre dies a diferents localitzacions del Vallès Oriental com el Parc Natural del Montseny, Sant Miquel del Fai, Bigues i Riells, Les Franqueses del Vallès, Sant Feliu de Codines, Cànoves i Samalús i Gualba amb un equip de més de 30 persones. El curtmetratge és una idea original de Snoop i dirigit per Pol Rodriguez.

La idea i el guió original són de Snoop, agència de publicitat i branded content que ha realitzat el curtmetratge ‘LINE-UP’ (2014) pel Festival Primavera Sound i amb el qual ha obtingut diferents premis en festivals de cinema com el Premi Brigadoon Paul-Naschy – Sitges 2014, Premio Syfy mejor cortometraje estatal a la XXV Semana de cine fantástico y de terror de San Sebastian i ha estat nominat als Premis Gaudí.

Ha estat produït per Igloo Films, productora de cinema i publicitat que ha treballat en films com Barcelona nit d’estiu, Barcelona nit d’hivern i El Pregón entre altres.

El curtmetratge ha estat dirigit per Pol Rodriguez que ha estrenat en el Festival de Málaga Quatretondeta una pel·lícula amb José Sacristan, Sergi López i Laia Marull, que ha acollit molt bones crítiques.

L’estrena ha estat amenitzada pel grup de música Anímic, que han participat en la banda sonora i ha finalitzat amb una degustació de productes ecològics EcoSalgot (www.ecosalgot.com) i un tast de vins de la D.O. Alella dels cellers Serralada de Marina (www.serraladademarina.com) i Can Roda (www.cellercanroda.cat).

Darrera actualització: 5.05.2016 | 16:22