Vuit assessories participen a una sessió de treball sobre bonificacions a les contractacions i cinc empreses elaboren mapes ocupacionals

Divendres, 20 de maig de 2016

El Consell Comarcal com a coordinador de la xarxa LISMIVO, treballa amb les diferents entitats de la comarca directament relacionades amb la inserció laboral de les persones amb discapacitat per tal d’afavorir la seva inserció laboral.

Com a part de l’actuació de la xarxa d’aquest any i amb la subvenció rebuda per la Diputació de Barcelona s’han finançat les despeses de l’elaboració de mapes Ocupacionals i una sessió de treball sobre bonificacions en les contractacions per assessories de la comarca.

El Consell Comarcal va oferir assistència tècnica per descriure un lloc de treball a partir de la definició de tasques, funcions i competències transversals.

En total s’han elaborat onze Mapes Ocupacionals en ocupacions d’operari, magatzem, cambrer de pis, community manager i recepció/administració a les empreses Freudenberg Sealing Technologies, S.L.U , Genera benestar … a la teva vida, Clar Carton SAU, Regillas Calibradas SL, Grup Nortempo SL ETT. L’adopció de sistemes d’avaluació competencial permet millorar l’ajust entre els treballadors amb discapacitat en atur i les noves necessitats productives.

Amb la intenció d’arribar a la petita i mitjana empresa de la comarca, es va fer a la seu de PIMEC a Granollers, una sessió tècnica amb una experta en bonificacions a la Seguretat Social sobre “Beneficis a les contractacions de persones amb discapacitat” a gestories de la comarca. Hi van participar 10 treballadors de 8 assessories i la valoració que en van fer va ser molt satisfactòria.

Darrera actualització: 24.05.2016 | 08:35