NETWORKING ENXARXA'T - Trobada adreçada a empreses de productes alimentaris i de qualitat, restaurants i comerços

Dimarts, 7 de juny de 2016

El dilluns 20 de juny a les 17:30 a l'Ajuntament de Tagamanent, el Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, organitza una trobada entre productors, restaurants i comerços amb l’objectiu de promoure l’establiment de sinèrgies i acords comercials entre les empreses de productes agroalimentaris locals i els establiments de restauració i comerços de la comarca del Vallès Oriental.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, organitza una trobada entre productors, restaurants i comerços amb l’objectiu de promoure l’establiment de sinèrgies i acords comercials entre les empreses de productes agroalimentaris locals i els establiments de restauració i comerços de la comarca del Vallès Oriental.
Aquesta trobada s’adreça tant a empreses de productes alimentaris i de qualitat interessades en vendre el seu producte a establiments de restauració i/o comerços del mateix territori, com a empreses del sector de la restauració i comerços interessats en incorporar al seu negoci productes agroalimentaris i artesans locals.

PROGRAMA DE LA TROBADA-NETWORKING
Dilluns 20 de juny a l’Ajuntament de Tagamanent Plaça de la Vila s/n (al costat de la C17)

17:30h-17:40h. Arribada i presentació.
17:40h-18:00h. Xerrada “Eines per a la cooperació empresarial i experiències d’èxit”
18:00h-18:45. Taller “Identificació d’accions col·laboratives que beneficiïn a productors, restauradors i comerços”
18:45-21:15. Entrevistes per parelles. Realització de breus reunions entre productors i elaboradors amb restauradors i comerços, que permetran conèixer les principals característiques de les empreses i explorar la possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col·laboracions.
21:15-21:30. Conclusions i propers passos a seguir.

Informació d’interès
Per a la realització de les entrevistes per parelles, els productors/elaboradors disposaran d’un espai fixe en una taula, en el que podran fer una petita exposició dels seus productes i deixar-los tastar, en cas que ho considerin oportú.
Es recomana que els assistents a la sessió portin targetes de presentació.
L’hora de finalització de la jornada és aproximat, s’acabarà adaptant en funció del nombre d’empreses participants.
Tots els assistents rebre el “Catàleg de productors artesans del Vallès Orientals” amb informació sobre els productes destacats de la comarca i informació sobre els 60 productors artesanals que participen al catàleg.

Inscripcions
Al correu garridolc@vallesoriental.cat o productesterra@vallesoriental.cat
Per telèfon al 93 860 0702. Demanà per Carme Garrido o Marta Cañas.
Data límit: divendres 17 de juny al migdia

Darrera actualització: 15.06.2016 | 15:00