CuinaVO rep el Premi Alí Bei a l'Impuls en Màrqueting i Gastronomia a les comarques de Barcelona

Divendres, 17 de juny de 2016

L’Associació Gastronòmica CuinaVO va rebre dilluns 13 el premi Alí Bei A “L’Impuls en Màrqueting i Gastronomia a les comarques de Barcelona” a la XXI Nit del Turisme de Catalunya. Més de 450 persones van assistir a l’acte de lliurament dels premis Alí Bei en el marc de la XXI Nit del Turisme de Catalunya celebrada a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet.

Com cada any l’associació Catalana de Periodistes i Escriptors de Turisme atorguen aquests guardons a persones, empreses o entitats que destaquen per la seva evolució, treball i aportació a l’àmbit del turisme i la gastronomia. Entre els guardonats enguany es troba l’Associació Gastronòmica CUINAVO en reconeixement per les activitats realitzades pel col·lectiu orientades a difondre els productes locals de qualitat de la nostra comarca i apropar-los al públic mitjançant accions i presentacions gastronòmiques.

CuinaVO és una agrupació de cuiners i restaurants de la comarca que de forma voluntària que promou i difon les virtuts i singularitats de la cuina vallesana. Treballen per reforçar la vinculació entre cuina i territori, dinamitzant turísticament i gastronòmicament la nostra comarca, per tal que la cuina i els productes de qualitat en siguin el millor ambaixador.

Els premis Ali Bei porten el nom del famós viatger Ali Bei el Abbassi, el nom real era Domingo Badía i Lebich, nascut a Barcelona el 1766 i mort a Damasc el 1818. Des de nen va tenir una enorme curiositat pel món àrab i els viatges i va dur a terme una gosadíssima periple que el va portar del Marroc a Turquia passant per Trípoli, l’illa de Xipre, Egipte, Aràbia, Palestina i Síria. Va ser un home d’àmplia cultura que va deixar escrita una descripció de rigorosa i detallada de totes aquestes terres.

Darrera actualització: 17.06.2016 | 14:52