Presentació del "Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental"

Dimecres, 22 de juny de 2016

El Proper dilluns 27 de juny a les 19:30 a l’esplanada de l’església de Gallecs, tindrà lloc la presentació del “Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental”, una eina per apropar a productors i elaboradors a les cuines dels restaurants i de les llars dels ciutadans.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Xarxa Productes de la terra de la Diputació de Barcelona, treballa per donar suport econòmic i social, al teixit productiu local i al petit productor artesanal, a través de la difusió del consum del producte local i de qualitat que s’elabora a la nostra comarca.

Elaborant aquest catàleg es vol donar a conèixer al comerç i la restauració, la varietat de productes de molta qualitat que es produeixen i s’elaboren a la comarca del Vallès Oriental, a la vegada que també apropar i posar en contacte d’una manera àgil i ràpida els productors i elaboradors amb els cuiners, els restaurants i les botigues especialitzades.

A la presentació ens acompanyaran el president del Consell Comarcal, David Ricart i la consellera comarcal de Promoció Econòmica, Núria Hernández i representants de l’Ajuntament de Mollet del Vallès; acompanyants dels productors i elaboradors del Catàleg, representants del món de la cuina i representants del món del comerç.

Dins de presentació és farà un acte d’entrega del “Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental” a tots els productors que ens acompanyin. Igualment tots els restaurants i comerços que ens acompanyin a la presentació rebran un exemplar del catàleg.

Darrera actualització: 22.06.2016 | 18:20