Un grup de tècnics de turisme de l'Agència Catalana de Turisme visita el Vallès Oriental

Divendres, 17 de febrer de 2017

El passat dilluns, dia 13 de febrer, un grup format per divuit tècnics dels Centres de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme a l’estranger, van visitar la comarca. 

El grup va visitar diferents recursos del Vallès Oriental entre ells el Circuit de Barcelona Catalunya (www.circuitcat.com); La Roca Village (www.larocavillage.com); el municipi de Caldes de Montbui (www.visiteucaldes.cat), on van fer un recorregut pel centre de la vila i van tocar les aigües termals que brollen de la Font del Lleó, van descobrir els Banys Termals El Safareig i van conèixer l’empresa centenària Pastes Sanmartí (www.pastes-sanmarti.com). A continuació el grup es va dirigir cap al municipi de La Garriga (www.visitalagarriga.cat), on es van allotjar en el Balneari Termes La Garriga (www.hoteltermeslagarriga.com) i van sopar en el restaurant Vinòmic (www.vinomic.cat), membre del col·lectiu de CuinaVo.

L’Agència Catalana de Turisme és present a més de 30 països d’arreu del món mitjançant la seva Xarxa d’Oficines a l’Exterior. La missió d’aquestes oficines és donar a conèixer l’oferta turística catalana i posicionar la marca Catalunya fent d’interlocutors en els diferents mercats. Tanmateix, aquestes copsen les tendències de la demanda de cada un dels mercat per tal d’obtenir la informació necessària per definir estratègies de màrqueting vers els mercats internacionals.

Les oficines que l’ACT té arreu del món són les següents:
Europa: Benelux, Espanya i Portugal, Europa Central, França, Itàlia i Israel, Països Nòrdics, Regne Unit i Irlanda i Rússia i Països de l’Est
Àsia: Àsia-Pacífic i Xina
Amèrica: Nord-Amèrica, Sud-Amèrica

Més informació: http://act.gencat.cat/

Darrera actualització: 20.02.2017 | 11:44