TurismeVallès i La Roca Village treballen conjuntament en la promoció del Vallès Oriental

Dijous, 23 de febrer de 2017

El passat dimecres dia 15 de febrer es va dur a terme un fam trip exclusiu pels informadors de l’Oficina de Turisme de La Roca Village. 

La visita va estar basada en tres pilars: l’enogastronomia, l’esport i l’allotjament. Al llarg del matí es va visitar el Celler de Can Roda (www.cellercanroda.cat) a Santa Maria de Martorelles; el Club de Golf Vallromanes (www.clubdegolfvallromanes.com) i l’Hotel Can Galvany (www.cangalvany.com) de Vallromanes.

Aquesta visita segueix la línia de treball per donar a conèixer els diferents recursos que hi ha en el territori. Pensar en el Vallès Oriental vol dir pensar en noves maneres de gaudir del temps lliure, susceptible de fer-hi múltiples combinacions. Una comarca en el que per sobre de tot hi ha el benestar de les persones: el benestar fent esport, el benestar gaudint d’una jornada de compres, el benestar cultural, el benestar produït per una gastronomia excel·lent o el benestar que sents descobrint pobles amb encant i espais naturals de gran rellevància.

Oficina d’Informació Turística

Aquest espai, que es va ampliar el juliol del 2015, disposa de monitors d’auto consulta, que permeten accedir a la informació turística de Catalunya.com i de “Barcelona és molt més”. A més a més, també es pot obtenir informació de productes que ofereix el territori, como el turisme termal, el Parc Natural del Montseny o l’arquitectura del modernisme d’estiueig del Vallès Oriental. Tanmateix, els visitants poden informar-se d’allotjament i recursos turístics del territori.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:25