Una trentena d'associacions de comerç es formen en turisme

Dijous, 2 de març de 2017

El passat dimecres dia 22 de febrer es va dur a terme a la seu de PIMEComerç Vallès Oriental un curs de formació sobre producte turístic adreçat a les associacions de comerciants de la comarca. El President de PIMEComerç Vallès Oriental, Carles Gironès, va donar la benvinguda als assistents i el Conseller de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Isidre Pineda, va explicar l'estat actual del projecte i els passos a seguir.

La sessió de formació, conduïda per la consultora especialitzada en turisme TEACEGOS, va comptar amb l’assistència d’unes 30 de persones i va tenir com objectiu la tramesa de coneixement sobre què és un producte turístic i algunes de les característiques principals d’aquest sector tant rellevant per la nostra economia.


Aquesta acció de formació s’emmarca dins del projecte de la Taula de Turisme de Shopping, que des de fa uns mesos s’està duent a terme al territori amb la participació d’ens públics i privats. Aquesta iniciativa pretén treballar l’oferta de turisme de compres que hi ha en els diversos municipis, per tal d’incloure-la a l’oferta turística de la comarca.

Darrera actualització: 8.03.2017 | 10:39