L'escola Cor de Maria de Sant Celoni rep un guardó del XII Concurs escolar 2016-2017 "Consumopolis12"

Dijous, 8 de juny de 2017

El Consell Comarcal felicita a tots el centres educatius participants del XII Concurs escolar 2016-2017 Consumopolis12, especialment al grup escolar de 1r cicle d’ESO del Col·legi COR DE MARIA de Sant Celoni, guanyador del segon premi en la categoria A.

L'Agència Catalana del Consum, juntament amb l'Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición i els organismes de consum d'altres comunitats autònomes, organitzen aquest concurs que en aquesta XXII edició tenia com temàtica de referència "Internet: en fas un ús responsable?"
Aquest concurs té com a objectiu fomentar la participació dels centres educatius a través del professorat i l'alumnat, en activitats relacionades amb l'educació del consum, amb l'objecte de donar a conèixer als escolars catalans la importància que té realitzar els actes de consum de forma conscient, crítica, solidària i responsable.
Des del Consell animen a tots els centres de la nostra comarca perquè participin en la propera edició de “Consumopolis13” que tindrà com eix de treball la publicitat .
En el moment que les bases de la propera edició estiguin disponibles el Consell Comarcal en farà la difusió a totes les escoles de la comarca. Així mateix les bases es podran consultar a través de: http://consum.gencat.cat/escola_de_consum/concurs_escolar/index.html

 

Darrera actualització: 8.06.2017 | 13:47