Es convoca per segon cop l'edició dels Premis Lismivo 2018

Dijous, 21 de novembre de 2019
  • La primera convocatòria va quedar deserta.
  • Es tracta d’un reconeixement a l’empresa socialment responsable.

El Consell Comarcal ha obert nova convocatòria per la presentació de candidatures a l'edició del Premi i els Distintius LISMIVO 2018, que tenen com a objectiu fer un reconeixement i valoració pública de la tasca social en la integració laboral de les persones amb diversitat funcional. La primera convocatòria va quedar deserta.

El Ple ho va aprovar ahir per unanimitat, i a aquest premi hi poden optar totes les empreses amb centre de treball a la comarca del Vallès Oriental que garanteixen el dret a la igualtat d’oportunitats i de tracte de les persones amb diversitat funcional a través de l’accés a l’ocupació.

Aquesta iniciativa és una de les actuacions de la xarxa Lismivo amb la intenció de reconèixer i valorar públicament la tasca social de les empreses que aposten per la integració laboral de les persones amb diversitat funcional.

Les empreses tenen fins el 27 de novembre per presentar les seves candidatures. Les bases es poden consultar a l’e-tauler del Consell Comarcal a partir de divendres 22.

Dara Pharma i l’Hospital Asil de Granollers han estat les empreses distingides en les dues edicions anteriors. El 20 de desembre està previst fer l’acte de lliurament a la Sala de les Columnes de Cardedeu.

El premi consisteix en una dona d'aigua elaborat pel Taller Alborada i un publireportatge a mitjans comarcals.

Darrera actualització: 9.09.2021 | 11:09