Jornada i degustació de Varietats Locals d'Hivern recuperades, dilluns 26 de novembre a les 18:30

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 00:00

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, en col·laboració amb l’Associació Gastronòmica CuinaVO i l’Escola d’Hoteleria de Montornès del Vallès, el dia 26 de novembre de 2018 a les 18:30 h celebraran una Jornada de varietats de llavors d’hivern recuperades a l’Escola d’Hoteleria. 

La Jornada d’hivern començarà amb una benvinguda per part del senyor José Montero, alcalde de Montornès del Vallès, i del senyor David Ricart, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Tot seguit, en Jordi Puig explicarà l’Estudi comparatiu del valor nutricional de diverses cols de varietats locals del Vallès Oriental.

A continuació, es farà una degustació del plats elaborats pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental amb receptes dissenyades pels cuiners de l’Associació Gastronòmica CuinaVO.

A més, s’entregarà el Premi al Millor tomàquet de l’any que atorgarà CuinaVO.

Per últim, la jornada conclourà amb l’entrega de plaques a tres nous restaurants que s’incorporen a CuinaVO: el Tarambana de Cardedeu, l'Artesanal de Granollers i el Terra de Llerona.

La Jornada va adreçada a productors, restaurants, botigues especialitzades, cooperatives de consum i a tota persona interessada en les varietats locals.

La inscripció és gratuïta però per assistir cal inscriure’s prèviament al Formulari d’inscripció.

Adreça:

Escola d'Hoteleria de Montornès del Vallès, Masia El Molí: Avinguda Icària, 7, 08170 Montornès del Vallès

Darrera actualització: 21.11.2018 | 15:39