La població resident a l'estranger creix un 14,6% el 2017

Dilluns, 24 de juliol de 2017

A 1 de gener de 2017 es van comptabilitzar un total de 7.383 residents a l’estranger, el que representa un increment del 14,6% respecte l’any anterior. En el conjunt de Catalunya el nombre de catalans que resideixen a l’estranger és de 284.374 persones, un increment del 7,7%.

A partir de les dades del Padró d'habitants residents a l'estranger (PHRE) que publica l'IDESCAT, l'Observatori-Centre d'Estudis ha elaborat aquesta infografia amb les principals dades relacionades. El PHRE és el registre administratiu on consten les persones que viuen habitualment a l’estranger i tenen nacionalitat espanyola (tant si és l’única nacionalitat que tenen com si no) i l’últim municipi al qual han estat inscrits és de Catalunya. Les persones inscrites en aquest padró es consideraran veïnes del municipi que figura en les dades de la seva última inscripció només a efectes de l’exercici del dret al vot, però no formen part, en cap cas, de la població de l’esmentat municipi.

Per conèixer i ampliar més informació podeu consultar la nota informativa següent: Padró d'habitants resident a l'estranger, 2017

 

Darrera actualització: 24.07.2017 | 11:28