Una desena de joves s’incorporen al Consell Comarcal gràcies al programa de Garantia Juvenil

Dimecres, 14 de novembre de 2018 a les 14:00

Els nous treballadors gaudiran de contractes en pràctiques de 6 mesos i portaran a terme tasques en diferents departaments de l’ens comarcal.

A partir d'aquest novembre, el Consell Comarcal del Vallès Oriental comptarà amb 10 nous treballadors. Són joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La durada dels contractes en pràctiques serà de sis mesos a jornada completa i es realitzaran tasques a les àrees de Turisme, Productes de la Terra, Serveis Personals, Observatori, Gestió documental, Joventut, Habitatge, Serveis Jurídics, Servei de Millora i Estratègia Corporativa i Presidència fins a finals d’abril. Set d’aquests joves s’integren a l’oficina principal del carrer Ricomà, mentre que els altres tres s’uneixen a la seu de Can Ribes, a les Franqueses del Vallès.

El programa de Garantía Juvenil és una iniciativa dirigida a joves inscrits al SOC i amb estudis postobligatoris finalitzats: Cicles Formatius i graus universitaris. D’aquesta manera es dóna l’oportunitat a aquests joves de poder entrar al mercat laboral a través d’una primera experiència a l’administració pública i realitzant tasques segons els seus estudis.

El Programa de Garantia Juvenil inclou més accions per a joves com són les formacions, mobilitat internacional, ajuts per a l’emprenedoria i bonificacions a empreses, entre d’altres. A part del del Consell, altres administracions públiques de la comarca del Vallès Oriental, han gaudit de d'ofertes de feina del programa de Garantia Juvenil gestionades des de l'àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal.

Els i les joves interessats en el programa de Garantia Juvenil poden demanar hora a l’Oficina Jove del Vallès Oriental a través del correu electrònic sp@vallesoriental.cat o bé trucant al 93 842 66 84.

Darrera actualització: 20.11.2018 | 12:34