Vallgorguina acull el Plenari Tècnic Privat de Turisme

Dilluns, 30 de juliol de 2018 a les 00:00

Prop d’una quinzena de tècnics de turisme van reunir-se per parlar sobre les diferents línies de treball que s’estan duent a terme al Vallès Oriental. 

El passat dijous dia 12 de juliol es va dur a terme, al municipi de Vallgorguina, el segon Plenari Tècnic i Privat d’enguany. Prop d’una quinzena de tècnics de turisme van reunir-se per parlar sobre les diferents línies de treball que s’estan duent a terme al Vallès Oriental. 

La senyora Rosa Cornet, regidora d’Educació, Cultura i Serveis Socials va donar la benvinguda al municipi i seguidament es va realitzar una visita guiada al Museu del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina (www.turismevallgorguina.com). Un cop finalitzada la visita es va iniciar la reunió. En aquesta ocasió una representant de l’Agència Catalana de Turisme va venir a explicar a tots els assistents les diferents marques i segells, i en especial la marca Arts i Cultura. A continuació es va fer un repàs del Pla d’acció 2018 fent especial menció a la Jornada Turisme Vallès; els trips fets i pendents; les accions de comunicació i publicitat; el projecte singular; la formació; el compromís per a la sostenibilitat Biosphere; la Xarxa de Punts d’Informació Turística de la comarca; i la creació del servei de suport als ajuntaments.

Darrera actualització: 30.07.2018 | 13:36