Servei d'assistència tècnica i assessorament en arxiu i gestió documental

 

Aquest servei del Consell Comarcal contribueix a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 16 "Pau, justícia i institucions sòlides". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

 938600703

 secretaria@vallesoriental.cat

Cap de l'Àrea: 

Gilbert Niubó i Doiz

Persona de contacte: 

Raquel Ferrer i Parés

Objecte:

Cooperar amb els ajuntaments i altres organismes comarcals mitjançant l'assessorament tècnic en relació amb la gestió documental i l’arxiu dels documents en qualsevol suport: tradicional i/o electrònic.

Funcions:

  • Determinar els criteris bàsics d’organització de l’arxiu i la documentació.
  • Definir, implantar i mantenir un sistema de gestió documental entès com el conjunt d’operacions i tècniques integrades en la gestió administrativa general que s’adrecen a la classificació, el control, l’ús, la conservació i la transferència o eliminació de la documentació, amb l’objectiu de racionalitzar-ne i unificar-ne el tractament i aconseguir-ne una gestió eficaç i rendible.
  • Elaborar inventaris, catàlegs o altres instruments de descripció de la documentació que en permetin el control i la identificació.
  • Formar i assessorar el personal en gestió de la documentació administrativa i atendre les consultes relacionades amb l’arxiu.
  • Aplicar l’avaluació documental i les operacions d’eliminació de documents, d’acord amb els procediments tècnicament i legalment establerts.
  • Aplicar criteris de tractament arxivístic i conservació de la documentació, amb l’objectiu final de facilitar la preservació, la consulta i el dret d’accés als documents d’arxiu per part de les persones usuàries.

Persones usuàries:

Els municipis i organismes de la comarca del Vallès Oriental que sol·licitin l'assistència tècnica del Consell Comarcal.

 

Àrea de Serveis Jurídics Consell Comarcal Vallès Oriental

Carrer Miquel Ricomà, 46 - 08401 Granollers - Barcelona
Nom de contacte: Gilbert Niubó
Telèfon: 938600703
Telèfon: 938600700
Fax: 939790444
Adreça electrònica: secretaria@vallesoriental.cat
Lloc web: www.vallesoriental.cat/
Horari:  
De dilluns a divendres, 8:30-14.00 h i dimecres 16:00-18:00 h, tret període de jornada intensiva (entre primer dilluns de juny i segon divendres de setembre, del penúltim dilluns de desembre a segon dilluns de gener i vacances escolars de setmana santa)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.03.2024 | 12:27