Presentació del banc de llavors del Vallès Oriental

Dimecres, 12 de novembre de 2014

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, juntament amb l’Ajuntament de Granollers, l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, l’Associació Llavors Orientals i Slow Food Vallès Oriental i amb els suports de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’ocupació i seguretat social, i el Fons Social Europeu,presenta el proper dimarts 18 de novembre, a les 19.00 h, al Museu de Ciències Naturals de Granollers, el Banc de Llavors Locals del Vallès Oriental, un projecte de recuperació i difusió de varietats locals en que hi participem diverses entitats de la comarca.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, juntament amb l’Ajuntament de Granollers, l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, l’Associació Llavors Orientals i Slow Food Vallès Oriental i amb els suports de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’ocupació i seguretat social, i el Fons Social Europeu, presenta el proper dimarts 18 de novembre a les 19:00 al Museu de Ciències de Granollers, el Banc de Llavors Locals del Vallès Oriental, un projecte de recuperació i difusió de varietats locals en que hi participem diverses entitats de la comarca.

Durant l’acte explicarem els objectius i funcionament del banc, i es presentarà el llibre de “Varietats locals de mongetes del Vallès Oriental”.

A continuació els assistents podran gaudir d’una degustació de plats elaborats amb varietats locals a càrrec de cuiners del col·lectiu CuinaVO. Durant la degustació es podrà visitar una petita exposició sobre agrobiodiversitat al Vallès Oriental i visionar vídeos de diferents productes de temporada elaborats per l’associació de consumidors la Magrana Vallesana.

L’acte comptarà amb la presència del President del Consell Comarcal, José Orive; el Diputat Delegat de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, Joan Roca; i l’Alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Els assistents que ho vulguin rebran un exemplar del llibre “Varietats locals de mongetes del Vallès Oriental”.

Totes les persones interessades en assistir a la presentació han de confirmar assistència per correu electrònic a garridolc@vallesoriental.cat o productesterra@vallesoriental.cat o per telèfon a 93 860 0702 i demanar per Carme Garrido o Marta Cañas

Darrera actualització: 13.11.2014 | 08:45