Presentació Finestreta Única Empresarial (FUE): el Canal Empresa i la Xarxa Catalunya Emprèn.

Dijous, 10 d’abril de 2014 de 18:00 a 20:00

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Delegació Territorial del Govern a Barcelona, l’Ajuntament de Granollers i el Consell Comarcal del Vallès Oriental presentem el proper 10 d’abril a les 18 hores, una nova eina telemàtica integrada dins de l’estratègia de la Finestreta Única Empresarial (FUE): el Canal Empresa i la Xarxa Catalunya Emprèn.

Aquesta presentació està adreçada als càrrecs electes, tècnics dels departaments municipals de Suport a l’Empresa i de Llicències d’Activitats, empresaris/es, emprenedors/es, professionals, intermediaris i a tot el teixit empresarial de la comarca. Es pretén fomentar i facilitar així la interacció i la relació de les empreses i les Administracions Públiques.

Durant la trobada es presentarà el portal del Canal Empresa, així com també els continguts del Programa integral del foment de l’emprenedoria des de l’òptica del Món Local.

Pel que fa al desenvolupament de la reunió es planteja fer una primera sessió només amb l’assistència dels càrrecs electes i tècnics, amb una durada estimada de 45 minuts i a continuació una segona, a les 19 h, amb la participació del sector empresarial.

Ordre del dia:

 

Presentació de la Jornada a càrrec del delegat Territorial del Govern a BarcelonaEl Pla de la Finestreta Única Empresarial i el Canal Empresa:

- Relat i Funcionalitats

- Tramitació Municipal. La FUE en el Món Local

- Cerca guiada de tràmits. Integració en els webs Municipals

 

El Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria: el Programa Catalunya Emprèn:

- Impuls als projectes d’empresa

- Crear empresa, activitat i ocupació des del Món Local

- Finançament de noves activitats empresarials

Precs i preguntes

Adreça:

Centre de Serveis a les Empreses Can Muntanyola (Camí del Mig 22 Pol. Palou Nord) de Granollers

Darrera actualització: 3.04.2014 | 14:32